LED Speglar Leksand - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagslogotyp Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana produkter är framför allt hög- kvalitativa och har utmärkt design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och bäst utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så populär? Först och främst är det grundläggande uppgift belysning av interiör där det inte finns så tillräckligt med ljus som man vill. Ljusa nyanser väggar och möbler i kombination med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar ljus och gör rum visuellt större och mer upplyst.

Vilket utrustningen passar interiör i skandinaviskastilar?

Princip är mycket lätt, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av utrymme och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de borde vara högsta klass. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga blommor och bekväma soffor. Tillbehör är en liten mängd, men de hänvisar till naturen , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Viktigt tillbehör är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av stil scandi, som liknar ett yta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är sfäriska, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen flera. Både med större storlek, rektangulära speglar och lilla, sfäriska modeller kommer att duga mycket bra. Ramar av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Måttliga ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad exakt fascinerar människor i speglar i skandinavisk?

Deras charm är okomplicerad och originell. De presenterar sig bäst i omgivningen lugna element, och förutomspelar dekorativ roll, ökar visuellt rummets. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga saker. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, går i takt med med liten mängd föremål.

Hur man väljer den lämpliga spegelramen?

val ram hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i rum. Trä Träinramning hos spegel omgivna trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är perfekt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Kantning hos spegel gjord av äkt trä är sofistikerad och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula färger. Vita spegelramar kommer att ge charm till inredning med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i träfärg omgiven av golv i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Belysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i korridor, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Ramar med mörka kulör omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av bra stil och lyx. Spännande sätt att pynta är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker stilistik och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av designers från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, rund spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen till och med vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande kombination av ovanlig design och material med bra kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat varm belysning finns på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i mörker lyser upp en känd sjö. Denna rektangulära spegel har ett innovativt utseende och är extremt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna sfäriska spegel har en delikat karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i badrum. Speglar med bakgrundsbelysning LED är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du är en anhängare av naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med inramning med av högkvalitativt trä, kommer att vara det ideala förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som delikatess. För fans klassisk kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara perfekt. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med modern design, passar bra i vardagsrum eller hall, till och med för badrummet. Dess rundade form kommer att vara exceptionellt bra blandas med nordisk stil. De kan upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Intressant, liten , snygg tillbehör i nordisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en funktionell förstoring tack vare detta har flera olika användningar. Det kommer att rätt tillbehör både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet makeup, i vardagsrummet på skåpen, och även på botten. Allt beror på idé för att pynta interiör. Bas skapad av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara mycket bra att vara utmärkt val}. Denna sfäriska spegel med guldram har överdådig utseende. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger vänlig karaktär din interiör. Det är hänsynsfull glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan döma, är nordisk speglar spännande accessoar för interiör, som lägger till klass, optiskt förstorar interiör och tack vare ramen vi accentuera karaktär i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och stiliga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Leksand

Befolkning: 6107, Region: Dalarnas län, Latitud: 60.730300, Longitud: 14.999940

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Leksand

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com