Kvalitet

Vi tänker alltid på kvaliteten vilket är det som skapar grunden och förtroendet för varumärket.

Kvalitet är något som existerar överallt där Sesvan är aktiva och det är den viktigaste faktorn i allt vi gör. Kvalitet är alltid grunden för varje beslut vi tar och för alla nya koncept. Effektiv kvalitetshantering, produktion i egna certifierade anläggningar, transparens, tester och självklart engagerade och medvetna anställda. Allt detta tillsammans ger en garanti för att kvaliteten hålls konstant på högsta nivå och är en grund för förtroendet för varumärket.

Vi använder MIRALITE® PURE – spegelglas av exceptionell kvalitet och hållbarhet tillverkat av Saint Gobin. Den erbjuder hög ljusnivå och neutral reflektion som är ovärderlig för inredningen. Ökad transparens och en klar, ljus nyans garanterar rena och levande färger oavsett ljusförhållanden.

Varumärket Sesvan är synonymt med design och kvalitet.

GARANTI OCH SÄKERHET

Din säkerhet är av yttersta vikt för oss.

Eftersom vi tror på den höga kvaliteten hos våra produkter och service kan vi ge garanti mellan två till fem år. Om skador upptäcks i tillverkning eller material byter vi ut den defekta produkten utan extra kostnad.

MILJÖVÄNLIGT

Moderna produkter och företag kräver respekt och skydd för miljön, naturen och dess resurser.

Vi är naturvänliga – vilket innebär att vi gör alla möjliga insatser under tillverkningsprocessen, förpackningsprocessen samt vid leverans, för att skydda miljön.

Allt material som används i produktionsprocessen av speglar är återvinningsbart och certifierat enl. europeiska regler.

MIRALITE® PURE-kombinerar överlägsen kvalitet med unik miljöprestanda (ingen bly tillsätts i den skyddande färgen och användningen av lösningsmedel hålls till ett minimum).

Förpackningarna är tillverkade av 100% biologiskt nedbrytbar och återvunnen kartong. Genom att minska avståndet mellan producenten och kunden reducerar vi skadlig miljöpåverkan.

Vi arbetar ständigt med att reducera vår påverkan på miljön och med detta tar vi vårt ansvar och bidrar till att skydda jorden för framtiden.