Formgivarna

VÅRT KREATIVA TEAM

Även i vårt kreativa team finns de som skapar vårt varumärke från grunden. Patryk och Paweł står för den visuella sidan av Sesvan. Först hade grundarna en underbar vision att varumärket skulle symbolisera en svan på vattnet som glider över en perfekt slät och glittrande yta och som är ständigt i kontakt med sin egen reflektion, sin egen spegelbild. Denna underbara inspiration fick oss att skapa produktnamn associerade med Sveriges sjöar och älvar.

Anni Pitkäjärvi

Kommer ursprungligen från Jyväskylä i centrala Finland. Hon har tagit examen som inredningsarkitekt och möbeldesigner på Aalto University. Anni har jobbat med ett brett spektrum av projekt, allt ifrån arkitektur till möbler och produkter under sin karriär. Sedan 2015 har Anni arbetat tillsammans med Hanna-Kaarina Heikkilä under namnet Studio Finna.

Hanna-Kaarina Heikkilä

Växte upp i Kemi, en liten stad i norra Finland. Med en arkitektonisk bakgrund studerade hon också design vid Aalto University. Under sin yrkeskarriär har hon arbetat från arkitektoniska projekt till möbel- och produktdesign både i Finland och utomlands. Sedan 2015 har Hanna-Kaarina drivit Studio Finna tillsammans med sin kollega Anni Pitkäjärvi.

Patryk Kościelniak

Kreativ chef, designer och filmregissör, prisbelönt bland annat i Cannes, New York och London. Hans motto är “Give me the freedom of a tight brief”. I Sesvans fall har detta fungerat perfekt. Patryk är ansvarig för produktnamnen, identifieringen och varumärkets utseende, samarbetar nära med Paweł Klein.

Paweł Klein

Fotograf, kameraman. Framstående expert på inredningssessioner, men också en utmärkt fotografidirektör. En person med en otrolig energi, nog omöjlig att bli stoppad.