Varför välja SESVAN-speglar till ditt badrum?

Blunda och föreställ dig ditt drömbadrum – en interiör som utstrålar renhet och fräschör, med en touch av elegans som bidrar till dess unika charm. Speglar är inte bara ett praktiskt element, utan också en designaccent som kan förändra utseendet på ditt badrum avsevärt. Men är alla speglar lämpliga för användning i en våt badrumsmiljö?

Som ett PREMIUM-spegelmärke är vi väl medvetna om att det kan vara lite knepigt att välja rätt spegel för ditt badrum. Därför vill vi gärna försäkra dig om att våra speglar är hållbara även i en krävande badrumsmiljö.

Lämplig IP-klassning för badrumsspeglar

Speglar som hängs upp i badrum bör vara tillverkade enligt IP44-klassificering. Vad innebär det för dig som kund?

IP44-klassificeringen garanterar att speglarna är ogenomträngliga för fukt, vilket innebär säkerhet och en längre livslängd. Som ett resultat investerar du i en produkt som kommer att glädja ditt öga under många år och bibehålla sin kvalitet och estetik. SESVAN-speglar är utformade och byggda för att vara hållbara och säkra, även i en fuktig badmiljö.

Är SESVAN-speglar lämpliga för användning i badrum?

Alla våra speglar, med undantag för Hornavan-modellen, kan hängas i badrum.
De är omsorgsfullt utformade för att uppfylla strikta säkerhetsstandarder, vilket gör dem till det perfekta valet för ditt badrum.

Oavsett om du är ute efter en modern, minimalistisk look eller en mer klassisk och elegant stil, har varumärket SESVAN ett utbud av speglar som uppfyller dina behov när det gäller både utseende och funktionalitet.

Vi strävar ständigt efter att introducera innovativ teknik som förbättrar våra produkters funktionalitet och estetik. Som ett resultat kan du inte bara njuta av en perfekt reflektion, utan också av ytterligare funktioner, såsom LED-belysning i varma eller kalla färger med intensitetsförändring via en pekbrytare.

Användningen av en värmematta förhindrar att ånga byggs upp och att fläckar bildas, vilket garanterar långvarig bildskärpa.

Besök vår butik och upptäck ett brett utbud av speglar för att förbättra din badrumsinredning!