LED Speglar Ystad - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana varor är framför allt hög- kvalitativa och har unik design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och perfekt utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så respekterad? Först av allt är dess huvudsakliga fördel belysning av rum där det inte finns behöver. Ljusa kulör väggar och möbler i kombination med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar solljus och gör interiör visuellt större och ljusare.

Vilken utrustningen passar interiör i skandinaviskastilar?

Uppförandeprincip är verkligen banal, eftersom det som räknas sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de borde vara högsta klass. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga växter och mjuka sittmöbler. Tillbehör är inte mycket, men de hänvisar till naturmiljö , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera dag i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de viktigaste tilläggen är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar en ruta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är sfäriska, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen många. Både större, rektangulära speglar och lilla, cirkulära typer kommer att passa perfekt. Ramar av sådana speglar i skandinavisk stilska vara minimalistiska, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Måttliga ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande nyanserna i denna stil.

Vad exakt glädjas med skandinaviska speglar?

Deras skönhet är okomplicerad och originell Liksom användbar. De ser ut bäst i omgivningen enkla tillbehör, och förutom dekorativ roll, ökar visuellt utrymmets utseende. Nordisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga tillbehör. En spegel som reflekterar solens strålar, går i takt med med liten mängd föremål.

Hur man väljer den lämpliga spegelramen?

val ram hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i rum. Trä Träinramning hos spegel omgivna trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av äkt trä är sofistikerad och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula nyanser. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till inredning med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i tränyanser omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Belysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Ramar med mörka färger omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av bra stil och lyx. Original sätt att trimma rum är en spegel staplad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker estetik och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna skapare från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, sfärisk spegel med en bred metall ram, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen och salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande kombination av unik design och material med bra kvalitet. En annan ovanlig modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varm belysning finns på båda sidor, och namnet hänvisar till svenska byar som i natt lyser upp sjöns yta. Denna rektangulära spegel har ett modernistiskt utseende och är exceptionellt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med diskret LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en delikat karaktär och upprättar harmoni i interiören. Den kan hänga i salong såväl som i badrum. Speglar med med belysning LED är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om någon gillar naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med inramning med av högkvalitativt trä, kommer att vara det ideala förslaget för dig. Mässingsringar in i inramning ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och arrangemang hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, ordning såväl som finhet. För fans klassiker kommer spegel FÖNESJÖN att vara ideal val. En klassisk avlång spegel i Vit med fashionabel stil, passar bra i salong eller hall, till och med för badrummet. Dess rundad utseende kommer att vara exceptionellt bra blandas med scandinavisk stil. Spegeln kan vara upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Fantasifullt, liten , snygg tillbehör i nordisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en funktionell förstoring tack vare detta har flera användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på byrån, på sminkbordet makeup, i stort rum på skåpen, och även på golvbeläggning. Allt beror på idé för att pynta. Bas tillverkad av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara mycket bra att vara utmärkt val}. Denna runda spegel med guldram har sofistikerad stil. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger charmig och behaglig karaktär din interiör. Så vi får lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan märka, är skandinavisk speglar vacker accessoar för rum, som lägger till klass, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera atmosfär och stämning i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och vackra speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Ystad

Befolkning: 18806, Region: Skåne län, Latitud: 55.429660, Longitud: 13.820410

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Ystad

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com