LED Speglar Vasastan - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana varor är framför allt hög- kvalitativa och har oslagbar design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och felfritt utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så ofta vald? Först av allt är dess huvudsakliga funktion belysning av interiör där det inte finns tillräckligt med ljus som man vill. Ljusa nyanser väggar och möbler i kombination med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar ljus och gör rum visuellt större och mer upplyst.

Vilket element passar interiör i skandinaviskstil?

Princip är verkligen enkel, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av rum och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de måste vara högsta klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell färger på väggarna, känsliga blommor och mjuka soffor. Tillbehör är få, men de hänvisar till naturmiljö , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, naturlig atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera dag i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de viktiga tilläggen är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar en ruta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen otaliga. Både större, rektangulära speglar och mindre, runda typer kommer att passa lagom. Armaturer av sådana speglar i skandinaviskska vara minimalistiska, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Subtila ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad det gläder människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras charm är okomplicerad och originell Liksom funktionell. De presenterar sig bäst i omgivningen enkla element, och förutomspelar blir dekoration, ökar visuellt interiörens. Nordeuropeisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga föremål och element. En spegel som reflekterar dagsljus, passar bra till med liten mängd föremål.

Hur man väljer den spegelramen?

Val inramning av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i rum. Trä Träinramning hos spegel bland trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är utmärkt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Kantning hos spegel gjord av äkt trä är elegant och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula kulör. Snö spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i träfärg omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Belysta spegelmodeller kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Mörka ramar omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av bra stil och lyx. Intressant sätt att dekorera interiör är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka specifika modeller väcker uppmärksamhet? Hur urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av designers från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, rund spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen och vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en intressant kombination av ovanlig design och material med hög kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat belysning med värma färger finns på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i mörker lyser upp en känd sjö. Denna fyrkantiga spegel har ett roman utseende och är exceptionellt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en delikat karaktär och upprättar harmoni i interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i badrum. Speglar med bakgrundsbelysning är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om }, då fyrkantig HORNAVAN spegel med ram med hög kvalitet trä, kommer att vara det bästa förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik karaktär. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som delikatess. För sympatisörer klassisk kommer spegel FÖNESJÖN att vara ideal val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med fashionabel design, passar bra i stort rum eller hall, och även för badrummet. Dess rundad konstruktion kommer att vara mycket bra blandas med nordisk stil. Spegeln kan vara nedhängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Original, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på byrån, på sminkbordet frisering, i stort rum på skåpen, och även på våning. Allt beror på idé för att inreda. Högklassig metallbas ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara mycket bra att vara mycket bra val}. Denna rundade spegel med guldkant har överdådig stil. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger varm karaktär din interiör. Så vi får känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan uppfatta, är speglar i skandinavisk vacker accessoar för rum, som lägger till klass, optiskt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera atmosfär och stämning i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och vackra speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Ramlös spegel Bovik på färgglad terass
Spegel
1350,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Vasastan

Befolkning: 58458, Region: Stockholms län, Latitud: 59.345710, Longitud: 18.049850

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Vasastan

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com