LED Speglar Vara - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagslogotyp Sesvan är , som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt topp- kvalitativa och har oslagbar design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och perfekt utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så beundrad? Först av allt är dess huvudsakliga funktion belysning av rum där det inte finns mycket ljus som man vill. Ljusa färger väggar och möbler tillsammans med speglar ger en behaglig effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar solljus och gör interiör visuellt större och mer upplyst.

Vilket tillbehör passar rum skandinaviskstil?

Idé är verkligen banal, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och tillbehör, men de måste vara högsta klass. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga växter och komfortabla soffor. Tillbehör är inte mycket, men de hänvisar till naturen , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera dag i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Mycket viktigt tillbehör är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av stil scandi, som liknar ett yta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är cirkulära, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen otaliga. Både större, rektangulära speglar och mindre, runda modeller kommer att duga mycket bra. Ramar av sådana speglar i skandinavisk stilska vara minimalistiska, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Lugna ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande nyanserna i denna stil.

Vad exakt fascinerar människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras skönhet är minimalistisk och originell. De presenterar sig bäst i omgivningen lugna tillbehör, och förutomspelar dekorativ roll, ökar optiskt interiörens. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga föremål och element. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, går i takt med med liten mängd föremål.

Hur man väljer den spegelramen?

val inramning hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä ram hos spegel vid trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av äkt trä är sofistikerad och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula färger. Snö spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i tränyanser omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Spegelmodeller med belysning kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella utrymmen. Ramar med mörka kulör omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av förfining och lyx. fängslande sätt att trimma är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka specifika modeller väcker uppmärksamhet? Hur urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna designers från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, sfärisk spegel med en bred inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen samt vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en intressant duo exceptionell design och material med hög kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning är belägen på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i mörker lyser upp sjöns yta. Denna fyrkantiga spegel har ett innovativt utseende och är extremt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna runda spegel har en graciös karaktär och definierar harmoni i interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i toalett. Speglar med med belysning är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om någon värderar uppskattar naturliga tillbehör, då rektangulär HORNAVAN spegel med inramning med av högkvalitativt trä, kommer att vara det ideala förslaget för dig. Mässingsringar in i inramning ger den en elegant och unik design. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, lugn såväl som finhet. För sympatisörer klassisk kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara lagom. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med nutid stil, passar bra i stort rum eller korridor, till och med för badrummet. Dess rundad konstruktion kommer att vara mycket bra blandas med nordisk stil. De kan hängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Fantasifullt, liten tillbehör i nordisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en funktionell förstoring och därmed har flera olika användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på byrån, på sminkbordet makeup, i vardagsrummet på skåpen, och även på botten. Allt beror på idé för att smycka. Högklassig metallbas ger en robust spegellook och passar skandinavisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara bäst att vara bäst val}. Denna sfäriska spegel med guldkant har elegant ton. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger trevlig karaktär interiör. Så vi får känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan märka, är nordisk speglar perfekt accessoar för rum, som lägger till stil, visuellt förstorar utrymme och tack vare ramen vi accentuera karaktär i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och överdådiga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Vara

Befolkning: 4052, Region: Västra Götalands län, Latitud: 58.262340, Longitud: 12.954130

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Vara

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com