LED Speglar Tygelsjö - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är vara, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt hög- kvalitativa och har exceptionell design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och bra utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så populär? Först av allt är dess huvudsakliga fördel belysning av rum där det inte finns behöver. Ljusa nyanser väggar och möbler i kombination med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar solljus och gör rum visuellt större och mer upplyst.

Vilket tillbehör passar rum skandinaviskstil?

Uppförandeprincip är ganska banal, eftersom det viktigaste är sunt förnuft i arrangemanget av rum och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de borde vara högst kvalitet. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga växter och komfortabla soffor. Extrautrustning är inte mycket, men de hänvisar till naturen och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, naturlig atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera dag i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de huvudsakliga tilläggen är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av stil scandi, som liknar en ruta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen massor. Både med större storlek, rektangulära speglar och mindre, sfäriska modeller kommer att fungera här perfekt. Ramar av sådana speglar i skandinaviskska vara minimalistiska, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Lugna ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande nyanserna i denna stil.

Vad exakt glädjas i speglar i skandinaviska stilar?

Deras skönhet är minimalistisk och originell. De presenterar sig bäst i omgivningen lugna element, och förutom blir dekoration, ökar visuellt rummets. Nordeuropeisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga saker. En spegel som reflekterar solens strålar, går bra med med liten mängd föremål.

Hur man väljer den spegelramen?

val inramning hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i rum. Trä ram hos spegel vid träinredning, vackert grönt och naturliga material, är utmärkt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av äkt trä är unika och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula kulör. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i tränyanser omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med bakgrundsbelysning kommer att fungera bra där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Ramar med mörka kulör omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av elegans och lyx. fängslande sätt att pynta är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka specifika modeller väcker uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert design och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av konstruktörer från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, rund spegel med en bred inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen samt salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en originell duo unik design och material med mycket bra kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varm belysning finns på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i natt lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna fyrkantiga spegel har ett modernistiskt utseende och är extremt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna runda spegel har en lugn karaktär och definierar harmoni i interiören. Den kan hänga i salong såväl som i toalett. Speglar med med belysning är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du är en anhängare av naturliga tillbehör, då rektangulär HORNAVAN spegel med inramning med av högkvalitativt trä, kommer att vara det unika förslaget för dig. Mässingsringar in i inramning ger den en elegant och unik karaktär. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, lugn såväl som finhet. För fans klassiker kommer spegel FÖNESJÖN att vara ideal val. En klassisk avlång spegel i Vit med modern design, passar bra i salong eller korridor, till och med för badrummet. Dess rundade form kommer att vara perfekt blandas med scandinavisk stil. Spegeln kan vara hängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Intressant, liten tillbehör i skandinavisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en funktionell förstoring och därmed har flera olika användningar. Det kommer att rätt tillbehör både i sovrummet på byrån, på sminkbordet frisering, i stort rum på skåpen, och även på golvbeläggning. Allt beror på idé för att pynta. Högkvalitativ metallbas ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara mycket bra att vara perfekt val}. Denna ovala spegel med guldkant har sofistikerad ton. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger charmig karaktär interiör. Det är lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan döma, är speglar i nordisk spännande accessoar för rum, som lägger till stil, visuellt förstorar utrymme och tack vare ramen vi accentuera karaktär i rummet. Den skandinaviska stilen älskar enkla och vackra speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Tygelsjö

Befolkning: 3420, Region: Skåne län, Latitud: 55.516670, Longitud: 13.000000

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Tygelsjö

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com