LED Speglar Trelleborg - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt hög- kvalitativa och har perfekt design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och perfekt utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så populär? Till största delen dess prioritet attribut belysning av rum där det inte finns så tillräckligt med ljus som man vill. Ljusa nyanser väggar och möbler i kombination med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljus och gör interiör visuellt större och mer upplyst.

Vilka element passar interiör i skandinaviskstil?

Idé är ganska banal, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av utrymme och enkelhet. Det finns inte många möbler och tillbehör, men de borde vara högsta klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga växter och mjuka sittmöbler. Tillbehör är en liten mängd, men de hänvisar till naturen och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, autentisk atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Huvud tillbehör är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar en ruta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen många. Både stora, rektangulära speglar och mindre, cirkulära typer kommer att fungera här mycket bra. Armaturer av sådana speglar i skandinaviskska vara minimalistiska, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Måttliga ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande nyanserna i denna stil.

Vad exakt fascinerar med skandinaviska speglar?

Deras glamour är okomplicerad och originell. De ser ut bäst i omgivningen lugna tillbehör, och förutomspelar dekorativ roll, ökar optiskt interiörens. Nordisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga saker. En spegel som reflekterar dagsljus, smälter in med liten mängd föremål.

Hur man väljer den spegelramen?

Val ram av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i rum. Trä ram hos spegel vid trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av äkt trä är exceptionell och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula färger. Vita spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i träfärg omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Upplysta spegelmodeller kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella utrymmen. Mörka ramar omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av bra stil och lyx. Intressant sätt att dekorera rum är en spegel monterad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? På vilket sätt urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker estetik och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av konstruktörer från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, rund spegel med en bredare metall ram, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen och salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande duo unik design och material med mycket bra kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat belysning med värma färger finns på båda sidor, och namnet hänvisar till svenska byar som i mörker lyser upp sjöns yta. Denna rektangulära spegel har ett modernt utseende och är extremt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med diskret LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna runda spegel har en delikat karaktär och skapar harmoni i interiören. Den kan hänga i salong såväl som i badrum. Speglar med med belysning LED är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om någon gillar naturliga tillbehör, då rektangulär HORNAVAN spegel med ram med av högkvalitativt trä, kommer att vara det bästa förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, lugn såväl som finhet. För fans traditionell kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara lagom. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med fashionabel stil, passar bra i vardagsrum eller korridor, och även för badrummet. Dess rundad utseende kommer att vara fantastisk blandas med nordisk stil. De kan nedhängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Innovativt, liten tillbehör i nordisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en praktisk förstoring tack vare detta har flera olika användningar. Det kommer att rätt tillbehör både i sovrummet på byrån, på sminkbordet makeup, i vardagsrummet på skåpen, och även på botten. Allt beror på idé för att smycka interiör. Högklassig metallbas ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för älskare runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara perfekt att vara utmärkt val}. Denna runda spegel med guldkant har sofistikerad utseende. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger charmig och behaglig karaktär din interiör. Så vi får hänsynsfull glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan märka, är speglar i skandinavisk iögonfallande accessoar för interiör, som lägger till stil, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen vi accentuera karaktär i interiören. Den skandinaviska stilen älskar enkla och stiliga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Trelleborg

Befolkning: 29316, Region: Skåne län, Latitud: 55.375140, Longitud: 13.156910

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Trelleborg

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com