LED Speglar Torshälla - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt hög- kvalitativa och har utmärkt design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och felfritt utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så respekterad? Till största delen dess prioritet uppgift belysning av rum där det inte finns behöver. Ljusa färger väggar och möbler i kombination med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljusets vithet och gör interiör visuellt större och ljusare.

Vilken tillbehör passar rum skandinaviskstil?

Princip är ganska banal, eftersom det som räknas sunt förnuft i arrangemanget av utrymme och enkelhet. Det finns inte många möbler och tillbehör, men de måste vara högst kvalitet. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell nyanser på väggarna, känsliga blommor och mjuka sittmöbler. Tillbehör är en liten mängd, men de hänvisar till naturmiljö och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera dag i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Huvud tillbehör är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar ett yta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är cirkulära, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen massor. Både stora, rektangulära speglar och lilla, sfäriska modeller kommer att passa mycket bra. Ramar av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Subtila ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad exakt fascinerar med skandinaviska speglar?

Deras skönhet är minimalistisk och originell Liksom praktisk. De presenterar sig bäst bland lugna tillbehör, och förutom dekorativ roll, ökar optiskt utrymmets utseende. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga tillbehör. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, fungerar bra med med liten mängd föremål.

Hur väljer den spegelramen?

Urval inramning av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i rum. Trä ram hos spegel bland träbyggnader, vackert grönt och naturliga material, är bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av äkt trä är exceptionell och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula färger. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i träfärg omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Upplysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella byggnader. Ramar med mörka färger omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av förfining och lyx. Original sätt att pryda är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? På vilket sätt urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert utseende och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av konstruktörer från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, rund spegel med en bredare metallisk ram, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen till och med vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en originell kombination av exceptionell design och material med hög kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat belysning med värma färger är belägna på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i mörker lyser upp sjöns yta. Denna rektangulära spegel har ett modernistiskt utseende och är exceptionellt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. En annan spegel med diskret LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna klotformad spegel har en graciös karaktär och skapar harmoni i interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i toalett. Speglar med bakgrundsbelysning är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om naturliga tillbehör}, då fyrkantig HORNAVAN spegel med inramning med hög kvalitet trä, kommer att vara det unika förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik design. Spegelns namn och arrangemang hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, ordning såväl som finhet. För sympatisörer klassisk kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara lagom. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med modern stil, passar bra i stort rum eller hall, och även för badrummet. Dess rundade form kommer att vara mycket bra blandas med nordisk stil. De kan nedhängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Intressant, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera olika användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet makeup, i salongen på skåpen, och även på botten. Allt beror på vår idé för att inreda interiör. Högkvalitativ metallbas ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara utmärkt val}. Denna sfäriska spegel med guldram har utsökt ton. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger trevlig och behaglig karaktär din interiör. Det är hänsynsfull glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan döma, är speglar i nordisk vacker accessoar för interiör, som lägger till stil, optiskt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera atmosfär och stämning i interiören. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och eleganta speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Torshälla

Befolkning: 8928, Region: Södermanlands län, Latitud: 59.416670, Longitud: 16.466670

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Torshälla

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com