LED Speglar Tibro - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är , som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt mycket bra kvalitativa och har oslagbar design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och felfritt utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så beundrad? Först av allt är dess huvudsakliga fördel belysning av rum där det inte finns så mycket ljus som man vill. Ljusa kulör väggar och möbler i kombination med speglar ger en behaglig effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljusets vithet och gör rum visuellt större och ljusare.

Vilket tillbehör passar interiör i skandinaviskstil?

Princip är mycket lätt, eftersom det viktigaste är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de måste vara högst klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga blommor och bekväma soffor. Extrautrustning är inte mycket, men de hänvisar till naturmiljö , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, enkel atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera tid i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de mycket viktiga tilläggen är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar ett yta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen massor. Både med större storlek, rektangulära speglar och mindre, cirkulära modeller kommer att passa perfekt. Armaturer av sådana speglar i skandinavisk stilska vara enkla, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, och till och med belysta. Mjuka ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande nyanserna i denna stil.

Vad det gläder människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras skönhet är okomplicerad och originell. De presenterar sig själva bäst i omgivningen enkla tillbehör, och förutom dekorativ roll, ökar visuellt utrymmets utseende. Nordisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga saker. En spegel som reflekterar dagsljus, smälter in med liten mängd föremål.

Hur man väljer den spegelramen?

val ram hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i rum. Trä ram hos spegel bland trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är utmärkt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av äkt trä är sofistikerad och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula färger. Vita spegelramar kommer att ge charm till inredning med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i träfärg omgiven av golv i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Spegelmodeller med belysning kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Ramar med mörka nyanser omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av elegans och lyx. Original sätt att pynta rum är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker estetik och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av skapare från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, oval spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen till och med vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en originell duo exceptionell design och material med mycket bra kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat belysning med värma färger finns på båda sidor, och namnet hänvisar till svenska byar som i mörker lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna rektangulära spegel har ett roman utseende och är exceptionellt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna sfäriska spegel har en graciös karaktär och skapar harmoni i interiören. Den kan hänga i salong såväl som i omklädningsrum. Speglar med med belysning är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du är en anhängare av naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med ram med av högkvalitativt trä, kommer att vara det unika förslaget för dig. Mässingsringar placerade i inramning ger den en elegant och unik design. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, ordning såväl som finhet. För älskare traditionell kommer spegel FÖNESJÖN att vara utmärkt val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med nutid design, passar bra i vardagsrum eller hall, och även för badrummet. Dess rundade form kommer att vara mycket bra blandas med scandinavisk stil. Spegeln kan vara upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Original, liten tillbehör i nordisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en praktisk förstoring tack vare detta har flera användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet makeup, i salongen på skåpen, och även på våning. Allt beror på vår idé för att dekorera. Högkvalitativ metallbas ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara bäst att vara mycket bra val}. Denna ovala spegel med guldkant har utsökt stil. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger varm och behaglig karaktär interiör. Så vi får känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan döma, är speglar i skandinavisk spännande accessoar för rum, som lägger till elegans, optiskt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera atmosfär och stämning i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och överdådiga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Tibro

Befolkning: 8396, Region: Västra Götalands län, Latitud: 58.424530, Longitud: 14.161620

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Tibro

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com