LED Speglar Tenhult - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagslogotyp Sesvan är produkt, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana varor är framför allt mycket bra kvalitativa och har originell design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och felfritt utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så vanlig? Först och främst är det grundläggande attribut belysning av interiör där det inte finns tillräckligt med ljus som man vill. Ljusa nyanser väggar och möbler i kombination med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljussken och gör rum visuellt större och mer upplyst.

Vilka utrustningen passar rum skandinaviskstil?

Princip är ganska enkel, eftersom det som räknas sunt förnuft i arrangemanget av rum och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de borde vara högsta klass. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell nyanser på väggarna, känsliga blommor och bekväma soffor. Tillbehör är få, men de hänvisar till naturmiljö , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, enkel atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de viktigaste tilläggen är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar ett yta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är cirkulära, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen otaliga. Både stora, rektangulära speglar och lilla, cirkulära modeller kommer att duga perfekt. Ramar av sådana speglar i skandinavisk stilska vara enkla, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, och till och med belysta. Måttliga ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad det gläder människor i speglar i skandinavisk?

Deras glamour är enkel och originell Liksom praktisk. De presenterar sig själva bäst bland enkla tillbehör, och förutom dekorativ roll, ökar visuellt rummets. Nordeuropeisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga tillbehör. En spegel som reflekterar solens strålar, fungerar bra med med liten mängd föremål.

Hur ska vi väljer den lämpliga spegelramen?

Urval inramning av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i rum. Trä ram hos spegel omgivna träbyggnader, vackert grönt och naturliga material, är perfekt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av trä är exceptionell och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula kulör. Vita spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i tränyanser omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Upplysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella byggnader. Mörka ramar omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av förfining och lyx. Original sätt att pryda är en spegel monterad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? Hur urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert design och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna designers från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, sfärisk spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen samt vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en originell kombination av exceptionell design och material med hög kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning är belägen på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i mörker lyser upp sjöns yta. Denna fyrkantiga spegel har ett modernistiskt utseende och är exceptionellt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med dold LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna klotformad spegel har en delikat karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i salong såväl som i toalett. Speglar med bakgrundsbelysning är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om }, då rektangulär HORNAVAN spegel med inramning med av högkvalitativt trä, kommer att vara det unika förslaget för dig. Mässingsringar placerade i ramen ger den en elegant och unik design. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som finhet. För älskare klassiker kommer spegel FÖNESJÖN att vara ideal val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med modern design, passar bra i vardagsrum eller hall, till och med för badrummet. Dess rundad utseende kommer att vara perfekt blandas med nordisk stil. Spegeln kan vara upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Attraktivt, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en funktionell förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på byrån, på sminkbordet frisering, i salongen på skåpen, och även på våning. Allt beror på vår idé för att inreda. Bas skapad av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för älskare runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara perfekt val}. Denna rundade spegel med guldram har sofistikerad ton. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger mysig och behaglig karaktär din interiör. Det ger det lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan märka, är speglar i skandinavisk utmärkt accessoar för rum, som lägger till stil, optiskt förstorar utrymme och tack vare ramen kan man accentuera karaktär i interiören. Den skandinaviska stilen älskar enkla och överdådiga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Tenhult

Befolkning: 3112, Region: Jönköpings län, Latitud: 57.707610, Longitud: 14.322050

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Tenhult

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com