LED Speglar Tallboda - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med namn Sesvan är , som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt mycket bra kvalitativa och har originell design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och fantastiskt utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så beundrad? Först av allt är dess huvudsakliga fördel belysning av rum där det inte finns mycket ljus som man vill. Ljusa nyanser väggar och möbler tillsammans med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar ljus och gör rum visuellt större och mer upplyst.

Vilka element passar interiör i skandinaviskstil?

Idé är verkligen enkel, eftersom det viktigaste är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de borde vara högsta klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell nyanser på väggarna, känsliga blommor och bekväma soffor. Tillbehör är få, men de hänvisar till naturen , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, enkel atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera tid i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de viktigaste tilläggen är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar en ruta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen massor. Både större, rektangulära speglar och lilla, sfäriska sorter kommer att fungera här lagom. Armaturer av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Mjuka ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad exakt gläder människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras glamour är minimalistisk och originell Liksom användbar. De presenterar sig bäst bland lugna tillbehör, och förutom dekorativ roll, ökar visuellt rummets. Nordeuropeisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga tillbehör. En spegel som reflekterar solens strålar, smälter in med liten mängd föremål.

Hur borde vi väljer den spegelramen?

Val inramning av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i rum. Trä Träinramning hos spegel bland trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är mycket bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av äkt trä är sofistikerad och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula färger. Vita spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i tränyanser omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Belysta spegelmodeller kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i korridor, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Ramar med mörka nyanser omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av bra stil och lyx. Original sätt att trimma interiör är en spegel uppsatt på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? Hur urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert stil och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av konstruktörer från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, rund spegel med en bredare metall ram, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen och vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande kombination av exceptionell design och material med bra kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning är belägen på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i natt lyser upp en känd sjö. Denna rektangulära spegel har ett modernt utseende och är extremt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en lugn karaktär och upprättar harmoni i interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i badrum. Speglar med bakgrundsbelysning LED är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

naturliga tillbehör, då rektangulär HORNAVAN spegel med ram med hög kvalitet trä, kommer att vara det bästa förslaget för dig. Mässingsringar placerade i inramning ger den en elegant och unik elegans. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, lugn såväl som delikatess. För sympatisörer traditionell kommer spegel FÖNESJÖN att vara utmärkt val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med fashionabel stil, passar bra i salong eller hall, och även för badrummet. Dess rundad konstruktion kommer att vara exceptionellt bra blandas med scandinavisk stil. De kan hängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Innovativt, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet frisering, i salongen på skåpen, och även på botten. Allt beror på vår idé för att inreda interiör. Bas tillverkad av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för älskare runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara mycket bra att vara perfekt val}. Denna rundade spegel med guldram har överdådig stil. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger trevlig karaktär din interiör. Det är känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan märka, är speglar i nordisk vacker accessoar för rum, som lägger till stil, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen vi accentuera atmosfär och stämning i interiören. Den skandinaviska stilen älskar enkla och överdådiga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Tallboda

Befolkning: 3311, Region: Östergötlands län, Latitud: 58.425210, Longitud: 15.681540

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Tallboda

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com