LED Speglar Svenljunga - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är vara, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt topp- kvalitativa och har speciell design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och felfritt utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så respekterad? Till största delen dess prioritet uppgift belysning av interiör där det inte finns så mycket ljus som man vill. Ljusa nyanser väggar och möbler tillsammans med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar solljus och gör interiör visuellt större och mer upplyst.

Vilken utrustningen passar interiör i skandinaviskstil?

Idé är verkligen banal, eftersom det viktigaste är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och tillbehör, men de måste vara högst kvalitet. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell nyanser på väggarna, känsliga blommor och mjuka soffor. Extrautrustning är få, men de hänvisar till naturen , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Mycket viktigt tillbehör är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar ett yta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen otaliga. Både stora, rektangulära speglar och mindre, runda modeller kommer att passa perfekt. Ramar av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, och till och med belysta. Måttliga ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande nyanserna i denna stil.

Vad exakt gläder människor i speglar i skandinavisk?

Deras charm är minimalistisk och originell Liksom praktisk. De presenterar sig själva bäst bland lugna tillbehör, och förutomspelar dekorativ roll, ökar visuellt rummets. Nordeuropeisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga tillbehör. En spegel som reflekterar solens strålar, smälter in med liten mängd föremål.

Hur man väljer den spegelramen?

Val inramning av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä Träinramning hos spegel vid träinredning, vackert grönt och naturliga material, är utmärkt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av trä är unika och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula nyanser. Snö spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i tränyanser omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med bakgrundsbelysning kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella utrymmen. Ramar med mörka kulör omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av bra stil och lyx. fängslande sätt att pryda rum är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker estetik och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna konstruktörer från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, oval spegel med en bred inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen samt vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande kombination av unik design och material med hög kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varm belysning finns på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i mörker lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna rektangulära spegel har ett modernistiskt utseende och är extremt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. En annan spegel med diskret LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna runda spegel har en delikat karaktär och skapar harmoni i interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i toalett. Speglar med bakgrundsbelysning är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du är en anhängare av naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med ram med av högkvalitativt trä, kommer att vara det underbara förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som delikatess. För älskare klassiker kommer spegel FÖNESJÖN att vara utmärkt val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med nutid stil, passar bra i salong eller hall, och även för badrummet. Dess rundade form kommer att vara perfekt blandas med scandinavisk stil. De kan upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Original, liten , snygg tillbehör i nordisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på byrån, på sminkbordet makeup, i vardagsrummet på skåpen, och även på våning. Allt beror på vår idé för att dekorera interiör. Bas gjord av högklassig metall ger en robust spegellook och passar skandinavisk stil. Å andra sidan, för älskare runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara mycket bra val}. Denna runda spegel med guldkant har överdådig utseende. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger mysig karaktär interiör. Det ger det hänsynsfull glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan märka, är speglar i nordisk iögonfallande accessoar för rum, som lägger till elegans, visuellt förstorar utrymme och tack vare ramen vi accentuera karaktär i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och vackra speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Svenljunga

Befolkning: 3592, Region: Västra Götalands län, Latitud: 57.495510, Longitud: 13.110780

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Svenljunga

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com