LED Speglar Svedala - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är vara, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt mycket bra kvalitativa och har utmärkt design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och bäst utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så vanlig? Först av allt är dess huvudsakliga funktion belysning av rum där det inte finns tillräckligt med ljus som man vill. Ljusa färger väggar och möbler tillsammans med speglar ger en behaglig effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljus och gör interiör visuellt större och ljusare.

Vilka tillbehör passar rum skandinaviskastilar?

Idé är mycket enkel, eftersom det viktigaste är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de borde vara högsta kvalitet. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga blommor och mjuka soffor. Tillbehör är inte mycket, men de hänvisar till naturen , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, autentisk atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera dag i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de mycket viktiga tilläggen är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar ett yta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är cirkulära, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen massor. Både stora, rektangulära speglar och lilla, cirkulära modeller kommer att fungera här mycket bra. Ramar av sådana speglar i skandinaviskska vara minimalistiska, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Måttliga ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad det fascinerar människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras glamour är okomplicerad och originell Liksom funktionell. De presenterar sig själva bäst bland enkla element, och förutomspelar blir dekoration, ökar visuellt rummets. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga saker. En spegel som reflekterar solens strålar, smälter in med liten mängd föremål.

Hur ska vi väljer den spegelramen?

Val inramning av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä Träinramning hos spegel bland trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är perfekt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Kantning hos spegel gjord av äkt trä är exceptionell och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula nyanser. Snö spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i tränyanser omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med belysning kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella byggnader. Mörka ramar omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av bra stil och lyx. Original sätt att dekorera rum är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av skapare från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, oval spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen och vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande kombination av exceptionell design och material med mycket bra kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat belysning med värma färger är belägna på båda sidor, och namnet hänvisar till svenska byar som i natt lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna rektangulära spegel har ett innovativt utseende och är extremt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. En annan spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna klotformad spegel har en lugn karaktär och definierar harmoni i interiören. Den kan hänga i salong såväl som i omklädningsrum. Speglar med med belysning är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om någon gillar naturliga tillbehör, då rektangulär HORNAVAN spegel med ram med hög kvalitet trä, kommer att vara det underbara förslaget för dig. Mässingsringar placerade i inramning ger den en elegant och unik elegans. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, lugn såväl som finhet. För fans traditionell kommer spegel FÖNESJÖN att vara bäst val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med modern design, passar bra i salong eller korridor, till och med för badrummet. Dess rundad utseende kommer att vara mycket bra blandas med scandinavisk stil. De kan nedhängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Effektivt, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet frisering, i salongen på skåpen, och även på botten. Allt beror på idé för att dekorera interiör. Bas gjord av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara mycket bra val}. Denna sfäriska spegel med guldram har sofistikerad stil. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger varm karaktär interiör. Det är känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan märka, är skandinavisk speglar effektfull accessoar för interiör, som lägger till elegans, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera karaktär i interiören. Den skandinaviska stilen älskar enkla och smakfulla speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Svedala

Befolkning: 11796, Region: Skåne län, Latitud: 55.507880, Longitud: 13.235150

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Svedala

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com