LED Speglar Svalöv - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagsnamn Sesvan är , som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt hög- kvalitativa och har originell design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och bra utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så respekterad? Först av allt är dess huvudsakliga fördel belysning av rum där det inte finns behöver. Ljusa nyanser väggar och möbler i kombination med speglar ger en behaglig effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar solljus och gör rum visuellt större och ljusare.

Vilket element passar rum skandinaviskastilar?

Princip är ganska lätt, eftersom det viktigaste är sunt förnuft i arrangemanget av utrymme och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de borde vara högsta kvalitet. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell färger på väggarna, känsliga blommor och bekväma sittmöbler. Extrautrustning är inte mycket, men de hänvisar till naturen och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, autentisk atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera tid i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de mycket viktiga tilläggen är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar en ruta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är cirkulära, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen flera. Både större, rektangulära speglar och mindre, sfäriska sorter kommer att duga mycket bra. Armaturer av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, och till och med belysta. Subtila ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande nyanserna i denna stil.

Vad exakt fascinerar med skandinaviska speglar?

Deras glamour är enkel och originell Liksom användbar. De presenterar sig bäst bland enkla element, och förutom dekorativ roll, ökar optiskt interiörens. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga föremål och element. En spegel som reflekterar solens strålar, går i takt med med liten mängd föremål.

Hur väljer den spegelramen?

val inramning hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä Träinramning hos spegel vid träbyggnader, vackert grönt och naturliga material, är perfekt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av trä är sofistikerad och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula kulör. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i träfärg omgiven av golv i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Belysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Mörka ramar omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av elegans och lyx. fängslande sätt att pryda interiör är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? På vilket sätt urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker presentation och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna skapare från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, sfärisk spegel med en bredare metallisk ram, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen och salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en originell kombination av exceptionell design och material med bra kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varm belysning finns på båda sidor, och namnet hänvisar till svenska byar som i natt lyser upp sjöns yta. Denna fyrkantiga spegel har ett roman utseende och är extremt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna sfäriska spegel har en graciös karaktär och skapar harmoni i interiören. Den kan hänga i salong såväl som i toalett. Speglar med med belysning är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med inramning med av högkvalitativt trä, kommer att vara det bästa förslaget för dig. Mässingsringar placerade i inramning ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och arrangemang hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, ordning såväl som delikatess. För älskare klassisk kommer spegel FÖNESJÖN att vara ideal val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med fashionabel stil, passar bra i stort rum eller hall, och även för badrummet. Dess rundade form kommer att vara exceptionellt bra blandas med nordisk stil. De kan nedhängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Spännande, liten , snygg tillbehör i nordisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en praktisk förstoring tack vare detta har flera olika användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på byrån, på sminkbordet makeup, i vardagsrummet på skåpen, och även på våning. Allt beror på vår idé för att pynta interiör. Högkvalitativ metallbas ger en robust spegellook och är perfekt för skandinavisk stil. Å andra sidan, för älskare runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara bäst att vara perfekt val}. Denna sfäriska spegel med guldram har sofistikerad stil. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger charmig karaktär interiör. Det ger det lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan märka, är nordisk speglar spännande accessoar för rum, som lägger till elegans, optiskt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera karaktär i interiören. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och stiliga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Svalöv

Befolkning: 3852, Region: Skåne län, Latitud: 55.913400, Longitud: 13.107620

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Svalöv

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com