LED Speglar Surte - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med namn Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana varor är framför allt mycket bra kvalitativa och har perfekt design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och högklassig utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så vanlig? Först av allt är dess huvudsakliga fördel belysning av rum där det inte finns mycket ljus som man vill. Ljusa färger väggar och möbler i kombination med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar ljussken och gör interiör visuellt större och ljusare.

Vilka utrustningen passar rum skandinaviskstil?

Princip är verkligen banal, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av rum och enkelhet. Det finns inte många möbler och tillbehör, men de borde vara högsta klass. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga blommor och bekväma soffor. Tillbehör är få, men de hänvisar till naturen , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Det viktigaste tillbehör är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar ett yta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen massor. Både större, rektangulära speglar och lilla, sfäriska sorter kommer att passa lagom. Armaturer av sådana speglar i skandinaviskska vara minimalistiska, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Mjuka ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad det glädjas i speglar i skandinavisk?

Deras charm är enkel och originell. De presenterar sig själva bäst bland lugna element, och förutom blir dekoration, ökar visuellt utrymmets utseende. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga saker. En spegel som reflekterar solens strålar, smälter in med liten mängd föremål.

Hur man väljer den spegelramen?

val inramning hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä ram hos spegel bland träbyggnader, vackert grönt och naturliga material, är perfekt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av äkt trä är elegant och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula nyanser. Vita spegelramar kommer att ge charm till inredning med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i tränyanser omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Upplysta spegelmodeller kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, men även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Ramar med mörka färger omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av elegans och lyx. fängslande sätt att dekorera interiör är en spegel monterad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? Hur urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker presentation och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av skapare från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, sfärisk spegel med en bred metall ram, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen samt salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande duo ovanlig design och material med mycket bra kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning finns på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i natt lyser upp sjöns yta. Denna rektangulära spegel har ett innovativt utseende och är extremt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en delikat karaktär och skapar harmoni i interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i toalett. Speglar med med belysning LED är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du är en anhängare av naturliga tillbehör, då rektangulär HORNAVAN spegel med ram med av högkvalitativt trä, kommer att vara det bästa förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik karaktär. Spegelns namn och arrangemang hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som delikatess. För älskare klassisk kommer spegel FÖNESJÖN att vara bäst val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med nutid design, passar bra i salong eller korridor, till och med för badrummet. Dess rundad konstruktion kommer att vara exceptionellt bra blandas med nordisk stil. Spegeln kan vara nedhängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Original, liten tillbehör i nordisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en praktisk förstoring tack vare detta har flera användningar. Det kommer att rätt tillbehör både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet frisering, i vardagsrummet på skåpen, och även på våning. Allt beror på idé för att dekorera. Bas tillverkad av högklassig metall ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara bäst val}. Denna rundade spegel med guldram har elegant ton. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger varm karaktär din interiör. Så vi får känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan döma, är nordisk speglar effektfull accessoar för rum, som lägger till elegans, optiskt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera dekor i interiören. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och vackra speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Surte

Befolkning: 6003, Region: Västra Götalands län, Latitud: 57.825330, Longitud: 12.016040

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Surte

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com