LED Speglar Sundbyberg - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är vara, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt mycket bra kvalitativa och har speciell design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och bäst utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så respekterad? Till största delen dess prioritet attribut belysning av rum där det inte finns behöver. Ljusa nyanser väggar och möbler tillsammans med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljusets vithet och gör rum visuellt större och mer upplyst.

Vilken element passar interiör i skandinaviskastilar?

Princip är verkligen lätt, eftersom det som räknas sunt förnuft i arrangemanget av utrymme och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de borde vara högst klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell färger på väggarna, känsliga blommor och komfortabla sittmöbler. Tillbehör är inte mycket, men de hänvisar till naturmiljö , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, enkel atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera dag i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de viktigaste tilläggen är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar ett yta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är sfäriska, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen otaliga. Både stora, rektangulära speglar och lilla, cirkulära typer kommer att duga mycket bra. Armaturer av sådana speglar i skandinavisk stilska vara enkla, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, och till och med belysta. Subtila ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad exakt fascinerar med skandinaviska speglar?

Deras skönhet är okomplicerad och originell Liksom praktisk. De presenterar sig bäst i omgivningen lugna tillbehör, och förutom blir dekoration, ökar visuellt utrymmets utseende. Nordeuropeisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga föremål och element. En spegel som reflekterar solens strålar, går i takt med med liten mängd föremål.

Hur ska vi väljer den lämpliga spegelramen?

Val ram av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i rum. Trä ram hos spegel vid trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av äkt trä är original och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula kulör. Snö spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i tränyanser omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Belysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Ramar med mörka färger omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av bra stil och lyx. Original sätt att pynta interiör är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? Hur urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert design och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av skapare från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, sfärisk spegel med en bredare metall ram, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen samt salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande kombination av unik design och material med mycket bra kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat belysning med värma färger är belägna på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i mörker lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna rektangulära spegel har ett roman utseende och är exceptionellt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. En annan spegel med dold LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna klotformad spegel har en lugn karaktär och definierar harmoni i interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i omklädningsrum. Speglar med med belysning LED är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om naturliga tillbehör}, då rektangulär HORNAVAN spegel med ram med av högkvalitativt trä, kommer att vara det ideala förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik karaktär. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, ordning såväl som finhet. För älskare traditionell kommer spegel FÖNESJÖN att vara ideal val. En klassisk avlång spegel i Vit med fashionabel stil, passar bra i stort rum eller hall, till och med för badrummet. Dess rundade form kommer att vara utmärkt blandas med nordisk stil. De kan hängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Effektivt, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en funktionell förstoring och därmed har flera olika användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på byrån, på sminkbordet makeup, i stort rum på skåpen, och även på botten. Allt beror på idé för att pynta. Bas tillverkad av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara perfekt att vara perfekt val}. Denna rundade spegel med guldkant har överdådig ton. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger trevlig karaktär interiör. Det ger det lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan märka, är nordisk speglar effektfull accessoar för interiör, som lägger till klass, optiskt förstorar utrymme och tack vare ramen vi accentuera dekor i interiören. Den skandinaviska stilen älskar enkla och överdådiga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Sundbyberg

Befolkning: 34529, Region: Stockholms län, Latitud: 59.361280, Longitud: 17.971140

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Sundbyberg

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com