LED Speglar Stenungsund - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagslogotyp Sesvan är , som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana produkter är framför allt hög- kvalitativa och har exceptionell design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och bäst utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så vanlig? Först och främst är det grundläggande uppgift belysning av rum där det inte finns så mycket ljus som man vill. Ljusa färger väggar och möbler i kombination med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar ljus och gör interiör visuellt större och mer upplyst.

Vilken utrustningen passar interiör i skandinaviskastilar?

Princip är ganska enkel, eftersom det som räknas sunt förnuft i arrangemanget av utrymme och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de borde vara högsta kvalitet. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell färger på väggarna, känsliga växter och bekväma sittmöbler. Extrautrustning är få, men de hänvisar till naturmiljö och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, autentisk atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera dag i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Viktigt tillbehör är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar ett yta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är sfäriska, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen massor. Både större, rektangulära speglar och lilla, sfäriska modeller kommer att fungera här perfekt. Ramar av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, och till och med belysta. Lugna ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad det gläder människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras skönhet är enkel och originell Liksom funktionell. De presenterar sig bäst i omgivningen enkla tillbehör, och förutomspelar dekorativ roll, ökar visuellt utrymmets utseende. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga saker. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, passar bra till med liten mängd föremål.

Hur man väljer den spegelramen?

Urval inramning av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä ram hos spegel vid trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är perfekt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Kantning hos spegel gjord av äkt trä är unika och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula nyanser. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i träfärg omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Spegelmodeller med bakgrundsbelysning kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Ramar med mörka färger omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av förfining och lyx. Spännande sätt att pryda interiör är en spegel uppsatt på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker stilistik och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av designers från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, oval spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen till och med vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en intressant kombination av exceptionell design och material med bra kvalitet. En annan ovanlig modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat belysning med värma färger är belägna på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i natt lyser upp en känd sjö. Denna rektangulära spegel har ett modernt utseende och är exceptionellt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna runda spegel har en graciös karaktär och upprättar harmoni i interiören. Den kan hänga i salong såväl som i badrum. Speglar med med belysning LED är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med inramning med av högkvalitativt trä, kommer att vara det bästa förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och arrangemang hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som delikatess. För fans klassisk kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara utmärkt. En klassisk avlång spegel i Vit med nutid design, passar bra i stort rum eller korridor, och även för badrummet. Dess rundad utseende kommer att vara fantastisk blandas med scandinavisk stil. Spegeln kan vara upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Fantasifullt, liten tillbehör i nordisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en funktionell förstoring och därmed har flera olika användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på byrån, på sminkbordet makeup, i salongen på skåpen, och även på golvbeläggning. Allt beror på idé för att smycka interiör. Bas gjord av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara mycket bra att vara mycket bra val}. Denna sfäriska spegel med guldkant har sofistikerad utseende. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger trevlig karaktär din interiör. Så vi får lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan döma, är nordisk speglar vacker accessoar för rum, som lägger till klass, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen vi accentuera atmosfär och stämning i rummet. Den skandinaviska stilen älskar enkla och överdådiga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Stenungsund

Befolkning: 13093, Region: Västra Götalands län, Latitud: 58.070460, Longitud: 11.818100

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Stenungsund

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com