LED Speglar Södra Sandby - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är produkt, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana produkter är framför allt topp- kvalitativa och har perfekt design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och bäst utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så beundrad? Först av allt är dess huvudsakliga funktion belysning av interiör där det inte finns behöver. Ljusa färger väggar och möbler i kombination med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar ljussken och gör interiör visuellt större och ljusare.

Vilken tillbehör passar rum skandinaviskastilar?

Idé är mycket enkel, eftersom det som räknas sunt förnuft i arrangemanget av utrymme och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de måste vara högsta klass. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell färger på väggarna, känsliga växter och mjuka sittmöbler. Tillbehör är inte mycket, men de hänvisar till naturmiljö , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, autentisk atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera tid i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de viktigaste tilläggen är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar en ruta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är cirkulära, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen massor. Både stora, rektangulära speglar och lilla, runda modeller kommer att duga lagom. Ramar av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Lugna ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad det fascinerar människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras charm är enkel och originell. De presenterar sig själva bäst bland enkla element, och förutomspelar dekorativ roll, ökar optiskt interiörens. Nordisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga föremål och element. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, fungerar bra med med liten mängd föremål.

Hur borde vi väljer den lämpliga spegelramen?

Urval ram av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä Träinramning hos spegel vid trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är mycket bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av trä är elegant och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula nyanser. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i tränyanser omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Upplysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i korridor, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Ramar med mörka nyanser omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av elegans och lyx. Intressant sätt att pryda interiör är en spegel uppsatt på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka specifika modeller väcker uppmärksamhet? Hur urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker stilistik och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av skapare från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, oval spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen samt salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en intressant duo ovanlig design och material med hög kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varm belysning är belägna på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i natt lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna fyrkantiga spegel har ett modernt utseende och är extremt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med diskret LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en lugn karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i salong såväl som i toalett. Speglar med bakgrundsbelysning är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om naturliga tillbehör}, då rektangulär HORNAVAN spegel med inramning med av högkvalitativt trä, kommer att vara det bästa förslaget för dig. Mässingsringar placerade i inramning ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och arrangemang hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, ordning såväl som finhet. För fans klassiker kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara perfekt. En klassisk avlång spegel i Vit med fashionabel design, passar bra i salong eller hall, och även för badrummet. Dess rundad utseende kommer att vara perfekt blandas med scandinavisk stil. De kan hängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Original, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en funktionell förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet frisering, i stort rum på skåpen, och även på golvbeläggning. Allt beror på vår idé för att dekorera. Högkvalitativ metallbas ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara perfekt att vara utmärkt val}. Denna runda spegel med guldram har överdådig stil. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger varm karaktär interiör. Det ger det lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan märka, är skandinavisk speglar utmärkt accessoar för rum, som lägger till stil, optiskt förstorar utrymme och tack vare ramen vi accentuera karaktär i rummet. Den skandinaviska stilen älskar enkla och överdådiga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Södra Sandby

Befolkning: 6306, Region: Skåne län, Latitud: 55.716770, Longitud: 13.346590

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Södra Sandby

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com