LED Speglar Säter - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana produkter är framför allt topp- kvalitativa och har unik design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och bäst utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så populär? Till största delen dess prioritet attribut belysning av interiör där det inte finns mycket ljus som man vill. Ljusa färger väggar och möbler tillsammans med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljus och gör rum visuellt större och ljusare.

Vilka utrustningen passar interiör i skandinaviskstil?

Uppförandeprincip är verkligen enkel, eftersom det viktigaste är sunt förnuft i arrangemanget av utrymme och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de måste vara högsta kvalitet. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell färger på väggarna, känsliga blommor och bekväma sittmöbler. Tillbehör är få, men de hänvisar till naturmiljö , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, enkel atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera dag i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Huvud tillbehör är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar ett yta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är sfäriska, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen flera. Både större, rektangulära speglar och mindre, sfäriska modeller kommer att duga perfekt. Ramar av sådana speglar i skandinavisk stilska vara enkla, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Mjuka ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande nyanserna i denna stil.

Vad exakt fascinerar med skandinaviska speglar?

Deras skönhet är enkel och originell. De ser ut bäst bland lugna element, och förutom dekorativ roll, ökar optiskt rummets. Nordisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga saker. En spegel som reflekterar dagsljus, smälter in med liten mängd föremål.

Hur man väljer den lämpliga spegelramen?

val ram hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i rum. Trä Träinramning hos spegel omgivna trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av äkt trä är elegant och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula nyanser. Vita spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i tränyanser omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Belysta spegelmodeller kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, men även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i korridor, eller i väntrummet när det gäller kommersiella byggnader. Ramar med mörka kulör omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av bra stil och lyx. Original sätt att trimma är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert utseende och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna designers från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, sfärisk spegel med en bred inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen till och med vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande duo exceptionell design och material med hög kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat varm belysning är belägna på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i mörker lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna rektangulära spegel har ett modernistiskt utseende och är exceptionellt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med dold LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna runda spegel har en graciös karaktär och upprättar harmoni i interiören. Den kan hänga i salong såväl som i omklädningsrum. Speglar med bakgrundsbelysning är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du är en anhängare av naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med inramning med hög kvalitet trä, kommer att vara det unika förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik karaktär. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, ordning såväl som finhet. För sympatisörer klassiker kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara precis rätt. En klassisk avlång spegel i Vit med fashionabel stil, passar bra i vardagsrum eller hall, till och med för badrummet. Dess rundad konstruktion kommer att vara exceptionellt bra blandas med nordisk stil. Spegeln kan vara hängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Original, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en praktisk förstoring tack vare detta har flera användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet makeup, i stort rum på skåpen, och även på golvbeläggning. Allt beror på idé för att dekorera. Bas gjord av högklassig metall ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara bäst val}. Denna rundade spegel med guldram har utsökt stil. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger charmig och behaglig karaktär din interiör. Så vi får känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan döma, är nordisk speglar utmärkt accessoar för interiör, som lägger till klass, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen vi accentuera atmosfär och stämning i interiören. Den skandinaviska stilen älskar enkla och överdådiga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Säter

Befolkning: 4613, Region: Dalarnas län, Latitud: 60.347780, Longitud: 15.750510

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Säter

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com