LED Speglar Sandviken - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med namn Sesvan är produkt, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt topp- kvalitativa och har unik design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och fantastiskt utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så populär? Till största delen dess prioritet attribut belysning av interiör där det inte finns behöver. Ljusa kulör väggar och möbler tillsammans med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar solljus och gör rum visuellt större och mer upplyst.

Vilka tillbehör passar rum skandinaviskastilar?

Princip är mycket enkel, eftersom det som räknas sunt förnuft i arrangemanget av rum och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de borde vara högsta kvalitet. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell färger på väggarna, känsliga växter och bekväma soffor. Extrautrustning är inte mycket, men de hänvisar till naturen och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera tid i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Viktigt tillbehör är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar en ruta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen massor. Både större, rektangulära speglar och mindre, sfäriska sorter kommer att duga perfekt. Armaturer av sådana speglar i skandinavisk stilska vara minimalistiska, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Måttliga ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad exakt glädjas med skandinaviska speglar?

Deras glamour är minimalistisk och originell Liksom funktionell. De presenterar sig bäst bland lugna element, och förutom blir dekoration, ökar visuellt utrymmets utseende. Nordeuropeisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga tillbehör. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, går bra med med liten mängd föremål.

Hur borde vi väljer den spegelramen?

Urval inramning av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä Träinramning hos spegel omgivna träinredning, vackert grönt och naturliga material, är bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av trä är unika och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula kulör. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i tränyanser omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Belysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Mörka ramar omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av förfining och lyx. Spännande sätt att pryda är en spegel monterad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker stilistik och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna skapare från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, sfärisk spegel med en bred inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen samt salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en originell kombination av exceptionell design och material med mycket bra kvalitet. En annan ovanlig modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat belysning med värma färger finns på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i natt lyser upp en känd sjö. Denna rektangulära spegel har ett modernistiskt utseende och är extremt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en graciös karaktär och definierar harmoni i interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i omklädningsrum. Speglar med med belysning är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om }, då fyrkantig HORNAVAN spegel med ram med hög kvalitet trä, kommer att vara det ideala förslaget för dig. Mässingsringar in i inramning ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, lugn såväl som finhet. För entusiaster klassisk kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara precis rätt. En klassisk avlång spegel i Vit med modern design, passar bra i salong eller korridor, och även för badrummet. Dess rundade form kommer att vara perfekt blandas med nordisk stil. Spegeln kan vara nedhängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Original, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en funktionell förstoring tack vare detta har flera användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på byrån, på sminkbordet makeup, i salongen på skåpen, och även på botten. Allt beror på vår idé för att pynta. Högkvalitativ metallbas ger en robust spegellook och passar skandinavisk stil. Å andra sidan, för älskare runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara bäst val}. Denna runda spegel med guldram har utsökt ton. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger mysig och behaglig karaktär interiör. Så vi får lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan märka, är speglar i nordisk spännande accessoar för interiör, som lägger till klass, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera karaktär i interiören. Den skandinaviska stilen älskar enkla och eleganta speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Sandviken

Befolkning: 24724, Region: Gävleborgs län, Latitud: 60.616670, Longitud: 16.766670

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Sandviken

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com