LED Speglar Ronneby - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagslogotyp Sesvan är produkt, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana produkter är framför allt hög- kvalitativa och har exceptionell design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och bäst utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så vanlig? Först och främst är det grundläggande attribut belysning av interiör där det inte finns behöver. Ljusa kulör väggar och möbler i kombination med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljusets vithet och gör interiör visuellt större och ljusare.

Vilket tillbehör passar interiör i skandinaviskastilar?

Idé är mycket banal, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av utrymme och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de måste vara högst klass. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell nyanser på väggarna, känsliga växter och komfortabla sittmöbler. Extrautrustning är en liten mängd, men de hänvisar till naturmiljö och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, enkel atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera tid i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Viktigt tillbehör är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av stil scandi, som liknar ett yta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen flera. Både med större storlek, rektangulära speglar och mindre, sfäriska typer kommer att passa perfekt. Ramar av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Subtila ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande nyanserna i denna stil.

Vad det fascinerar människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras charm är minimalistisk och originell. De presenterar sig själva bäst bland lugna element, och förutom blir dekoration, ökar visuellt utrymmets utseende. Nordeuropeisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga tillbehör. En spegel som reflekterar dagsljus, passar bra till med liten mängd föremål.

Hur man väljer den lämpliga spegelramen?

val inramning hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä ram hos spegel bland trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är utmärkt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av äkt trä är exceptionell och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula kulör. Snö spegelramar kommer att ge charm till inredning med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i träfärg omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Belysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Mörka ramar omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av elegans och lyx. Spännande sätt att trimma rum är en spegel uppsatt på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? På vilket sätt urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker presentation och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av skapare från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, oval spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen samt salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande duo ovanlig design och material med bra kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat belysning med värma färger är belägen på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i mörker lyser upp sjöns yta. Denna fyrkantiga spegel har ett modernt utseende och är exceptionellt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med diskret LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna klotformad spegel har en lugn karaktär och definierar harmoni i interiören. Den kan hänga i salong såväl som i toalett. Speglar med med belysning är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du är en anhängare av naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med ram med hög kvalitet trä, kommer att vara det unika förslaget för dig. Mässingsringar placerade i inramning ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, lugn såväl som delikatess. För sympatisörer klassisk kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara lagom. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med nutid stil, passar bra i salong eller korridor, och även för badrummet. Dess rundad utseende kommer att vara exceptionellt bra blandas med nordisk stil. Spegeln kan vara nedhängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Innovativt, liten tillbehör i nordisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en funktionell förstoring och därmed har flera olika användningar. Det kommer att rätt tillbehör både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet makeup, i vardagsrummet på skåpen, och även på botten. Allt beror på vår idé för att inreda interiör. Högkvalitativ metallbas ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara bäst att vara bäst val}. Denna ovala spegel med guldram har utsökt ton. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger trevlig karaktär din interiör. Så vi får lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan döma, är nordisk speglar iögonfallande accessoar för interiör, som lägger till klass, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera karaktär i rummet. Den skandinaviska stilen älskar enkla och vackra speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Ronneby

Befolkning: 12612, Region: Blekinge län, Latitud: 56.209990, Longitud: 15.276020

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Ronneby

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com