LED Speglar Rättvik - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är produkt, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana varor är framför allt hög- kvalitativa och har unik design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och felfritt utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så populär? Först av allt är dess huvudsakliga funktion belysning av interiör där det inte finns behöver. Ljusa kulör väggar och möbler tillsammans med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljussken och gör rum visuellt större och ljusare.

Vilka tillbehör passar interiör i skandinaviskastilar?

Idé är verkligen enkel, eftersom det viktigaste är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och tillbehör, men de måste vara högsta kvalitet. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga växter och bekväma sittmöbler. Extrautrustning är en liten mängd, men de hänvisar till naturmiljö , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, naturlig atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera dag i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de mycket viktiga tilläggen är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar ett yta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är sfäriska, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen massor. Både stora, rektangulära speglar och mindre, cirkulära modeller kommer att fungera här mycket bra. Armaturer av sådana speglar i skandinaviskska vara minimalistiska, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Mjuka ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad exakt fascinerar människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras skönhet är okomplicerad och originell. De presenterar sig bäst bland enkla tillbehör, och förutomspelar dekorativ roll, ökar visuellt utrymmets utseende. Nordeuropeisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga saker. En spegel som reflekterar solens strålar, fungerar bra med med liten mängd föremål.

Hur ska vi väljer den lämpliga spegelramen?

Val inramning av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i rum. Trä ram hos spegel bland träbyggnader, vackert grönt och naturliga material, är utmärkt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av trä är elegant och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula färger. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i tränyanser omgiven av golv i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med belysning kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella utrymmen. Mörka ramar omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av bra stil och lyx. Intressant sätt att pryda är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? På vilket sätt urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker estetik och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna skapare från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, oval spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen och salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en intressant kombination av exceptionell design och material med hög kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat belysning med värma färger finns på båda sidor, och namnet hänvisar till svenska byar som i mörker lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna rektangulära spegel har ett roman utseende och är extremt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna klotformad spegel har en graciös karaktär och upprättar harmoni i interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i toalett. Speglar med bakgrundsbelysning är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du är en anhängare av naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med ram med av högkvalitativt trä, kommer att vara det unika förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik design. Spegelns namn och arrangemang hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som finhet. För entusiaster klassisk kommer spegel FÖNESJÖN att vara perfekt val. En klassisk avlång spegel i Vit med nutid design, passar bra i salong eller hall, och även för badrummet. Dess rundade form kommer att vara mycket bra blandas med scandinavisk stil. De kan nedhängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Fantasifullt, liten , snygg tillbehör i nordisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att rätt tillbehör både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet frisering, i salongen på skåpen, och även på botten. Allt beror på idé för att smycka. Bas gjord av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och passar skandinavisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara perfekt att vara perfekt val}. Denna ovala spegel med guldram har sofistikerad stil. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger vänlig karaktär interiör. Det ger det hänsynsfull glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan uppfatta, är speglar i skandinavisk utmärkt accessoar för interiör, som lägger till klass, visuellt förstorar utrymme och tack vare ramen vi accentuera dekor i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och överdådiga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Rättvik

Befolkning: 5160, Region: Dalarnas län, Latitud: 60.886320, Longitud: 15.117870

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Rättvik

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com