LED Speglar Oxelösund - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med namn Sesvan är produkt, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt mycket bra kvalitativa och har originell design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och felfritt utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så ofta vald? Först av allt är dess huvudsakliga fördel belysning av interiör där det inte finns mycket ljus som man vill. Ljusa nyanser väggar och möbler tillsammans med speglar ger en behaglig effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljussken och gör interiör visuellt större och mer upplyst.

Vilken utrustningen passar rum skandinaviskstil?

Princip är ganska enkel, eftersom det som räknas sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de borde vara högsta kvalitet. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga blommor och bekväma soffor. Tillbehör är inte mycket, men de hänvisar till naturmiljö , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, enkel atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Viktigt tillbehör är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar en ruta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är cirkulära, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen flera. Både med större storlek, rektangulära speglar och mindre, sfäriska modeller kommer att passa lagom. Ramar av sådana speglar i skandinaviskska vara minimalistiska, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Mjuka ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad det gläder människor i speglar i skandinavisk?

Deras skönhet är enkel och originell Liksom praktisk. De presenterar sig själva bäst bland enkla tillbehör, och förutom dekorativ roll, ökar optiskt utrymmets utseende. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga tillbehör. En spegel som reflekterar solens strålar, går i takt med med liten mängd föremål.

Hur ska vi väljer den spegelramen?

Urval inramning av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i rum. Trä ram hos spegel omgivna trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är perfekt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av trä är original och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula nyanser. Snö spegelramar kommer att ge charm till inredning med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i träfärg omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med belysning kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella byggnader. Ramar med mörka kulör omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av elegans och lyx. Intressant sätt att pryda interiör är en spegel monterad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker estetik och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av skapare från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, rund spegel med en bred inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen samt vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande kombination av exceptionell design och material med mycket bra kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning är belägna på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i natt lyser upp en känd sjö. Denna rektangulära spegel har ett modernistiskt utseende och är exceptionellt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med dold LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna runda spegel har en delikat karaktär och definierar harmoni i interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i omklädningsrum. Speglar med bakgrundsbelysning är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du är en anhängare av naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med ram med hög kvalitet trä, kommer att vara det bästa förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik design. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som finhet. För fans traditionell kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara utmärkt. En klassisk avlång spegel i Vit med nutid stil, passar bra i stort rum eller hall, och även för badrummet. Dess rundade form kommer att vara utmärkt blandas med nordisk stil. Spegeln kan vara hängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Attraktivt, liten , snygg tillbehör i nordisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera olika användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet makeup, i salongen på skåpen, och även på golvbeläggning. Allt beror på vår idé för att dekorera interiör. Bas gjord av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara bäst att vara utmärkt val}. Denna ovala spegel med guldram har utsökt stil. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger charmig och behaglig karaktär din interiör. Det ger det känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan märka, är speglar i skandinavisk utmärkt accessoar för rum, som lägger till elegans, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen vi accentuera dekor i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och smakfulla speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Oxelösund

Befolkning: 11157, Region: Södermanlands län, Latitud: 58.670570, Longitud: 17.101520

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Oxelösund

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com