LED Speglar Osby - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagsnamn Sesvan är produkt, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt topp- kvalitativa och har originell design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och bäst utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så prestigefylld? Först av allt är dess huvudsakliga fördel belysning av rum där det inte finns behöver. Ljusa kulör väggar och möbler i kombination med speglar ger en behaglig effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar ljus och gör interiör visuellt större och ljusare.

Vilket element passar rum skandinaviskastilar?

Princip är mycket enkel, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de måste vara högsta kvalitet. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga blommor och komfortabla sittmöbler. Tillbehör är en liten mängd, men de hänvisar till naturen och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera tid i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de huvudsakliga tilläggen är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av stil scandi, som liknar ett yta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är sfäriska, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen flera. Både med större storlek, rektangulära speglar och mindre, runda sorter kommer att passa perfekt. Ramar av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Mjuka ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande nyanserna i denna stil.

Vad exakt fascinerar människor i speglar i skandinavisk?

Deras charm är enkel och originell Liksom funktionell. De presenterar sig själva bäst bland lugna tillbehör, och förutom dekorativ roll, ökar optiskt rummets. Nordisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga tillbehör. En spegel som reflekterar solens strålar, fungerar bra med med liten mängd föremål.

Hur väljer den spegelramen?

Urval ram av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä ram hos spegel bland träbyggnader, vackert grönt och naturliga material, är bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av äkt trä är elegant och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula färger. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i tränyanser omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Spegelmodeller med belysning kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i korridor, eller i väntrummet när det gäller kommersiella byggnader. Mörka ramar omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av elegans och lyx. Intressant sätt att dekorera interiör är en spegel monterad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert utseende och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av konstruktörer från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, oval spegel med en bred inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen samt salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande kombination av exceptionell design och material med hög kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning är belägna på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i mörker lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna fyrkantiga spegel har ett modernistiskt utseende och är extremt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med diskret LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en lugn karaktär och definierar harmoni i interiören. Den kan hänga i salong såväl som i badrum. Speglar med bakgrundsbelysning LED är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om naturliga tillbehör}, då rektangulär HORNAVAN spegel med ram med av högkvalitativt trä, kommer att vara det ideala förslaget för dig. Mässingsringar placerade i inramning ger den en elegant och unik elegans. Spegelns namn och arrangemang hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som finhet. För fans traditionell kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara lagom. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med fashionabel stil, passar bra i stort rum eller korridor, till och med för badrummet. Dess rundade form kommer att vara mycket bra blandas med scandinavisk stil. De kan upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Attraktivt, liten tillbehör i nordisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet makeup, i vardagsrummet på skåpen, och även på botten. Allt beror på vår idé för att smycka. Högklassig metallbas ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara mycket bra att vara bäst val}. Denna ovala spegel med guldkant har utsökt utseende. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger vänlig och behaglig karaktär interiör. Så vi får lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan döma, är speglar i skandinavisk iögonfallande accessoar för interiör, som lägger till stil, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen vi accentuera karaktär i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och eleganta speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Osby

Befolkning: 7554, Region: Skåne län, Latitud: 56.381650, Longitud: 13.993640

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Osby

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com