LED Speglar Örnsköldsvik - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagsnamn Sesvan är vara, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana varor är framför allt mycket bra kvalitativa och har underbar design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och fantastiskt utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så prestigefylld? Först av allt är dess huvudsakliga fördel belysning av rum där det inte finns behöver. Ljusa färger väggar och möbler tillsammans med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljussken och gör rum visuellt större och mer upplyst.

Vilket utrustningen passar interiör i skandinaviskstil?

Princip är verkligen enkel, eftersom det som räknas sunt förnuft i arrangemanget av rum och enkelhet. Det finns inte många möbler och tillbehör, men de måste vara högsta kvalitet. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell nyanser på väggarna, känsliga växter och mjuka sittmöbler. Tillbehör är få, men de hänvisar till naturmiljö och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Viktigt tillbehör är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar ett yta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen massor. Både stora, rektangulära speglar och mindre, cirkulära typer kommer att duga lagom. Ramar av sådana speglar i skandinavisk stilska vara enkla, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, och till och med belysta. Subtila ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad exakt gläder människor i speglar i skandinavisk?

Deras charm är okomplicerad och originell. De presenterar sig själva bäst i omgivningen enkla tillbehör, och förutomspelar blir dekoration, ökar optiskt utrymmets utseende. Nordisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga föremål och element. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, går i takt med med liten mängd föremål.

Hur man väljer den spegelramen?

val ram hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i rum. Trä Träinramning hos spegel vid trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är utmärkt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av trä är sofistikerad och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula nyanser. Snö spegelramar kommer att ge charm till inredning med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i tränyanser omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Belysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Mörka ramar omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av elegans och lyx. Intressant sätt att dekorera rum är en spegel monterad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka specifika modeller väcker uppmärksamhet? Hur urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna designers från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, rund spegel med en bredare metall ram, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen samt salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande duo unik design och material med mycket bra kvalitet. En annan ovanlig modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat belysning med värma färger finns på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i mörker lyser upp sjöns yta. Denna rektangulära spegel har ett modernt utseende och är exceptionellt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med diskret LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna runda spegel har en graciös karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i toalett. Speglar med bakgrundsbelysning är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om }, då rektangulär HORNAVAN spegel med inramning med av högkvalitativt trä, kommer att vara det unika förslaget för dig. Mässingsringar placerade i inramning ger den en elegant och unik elegans. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, lugn såväl som finhet. För entusiaster klassisk kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara precis rätt. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med modern design, passar bra i vardagsrum eller korridor, och även för badrummet. Dess rundad konstruktion kommer att vara perfekt blandas med scandinavisk stil. De kan upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Effektivt, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på byrån, på sminkbordet frisering, i salongen på skåpen, och även på botten. Allt beror på idé för att smycka interiör. Högklassig metallbas ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara mycket bra val}. Denna ovala spegel med guldkant har utsökt utseende. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger varm och behaglig karaktär interiör. Det ger det lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan märka, är nordisk speglar vacker accessoar för interiör, som lägger till elegans, visuellt förstorar utrymme och tack vare ramen kan man accentuera atmosfär och stämning i rummet. Den skandinaviska stilen älskar enkla och smakfulla speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Örnsköldsvik

Befolkning: 32493, Region: Västernorrlands län, Latitud: 63.290910, Longitud: 18.715250

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Örnsköldsvik

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com