LED Speglar Nyköping - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagslogotyp Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt topp- kvalitativa och har utmärkt design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och bra utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så prestigefylld? Till största delen dess prioritet uppgift belysning av interiör där det inte finns så tillräckligt med ljus som man vill. Ljusa kulör väggar och möbler i kombination med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar solljus och gör rum visuellt större och ljusare.

Vilka utrustningen passar interiör i skandinaviskastilar?

Princip är verkligen enkel, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de måste vara högst klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell färger på väggarna, känsliga växter och komfortabla sittmöbler. Tillbehör är få, men de hänvisar till naturen , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, autentisk atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Mycket viktigt tillbehör är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av stil scandi, som liknar ett yta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen otaliga. Både med större storlek, rektangulära speglar och mindre, runda sorter kommer att duga mycket bra. Armaturer av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Subtila ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad exakt glädjas med skandinaviska speglar?

Deras skönhet är okomplicerad och originell. De presenterar sig själva bäst i omgivningen lugna tillbehör, och förutom dekorativ roll, ökar visuellt rummets. Nordisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga föremål och element. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, smälter in med liten mängd föremål.

Hur väljer den spegelramen?

val ram hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä Träinramning hos spegel omgivna trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är perfekt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av äkt trä är unika och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula kulör. Snö spegelramar kommer att ge charm till inredning med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i träfärg omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Upplysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella byggnader. Ramar med mörka färger omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av elegans och lyx. Intressant sätt att pryda är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka specifika modeller väcker uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert utseende och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av skapare från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, rund spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen och salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en intressant kombination av exceptionell design och material med hög kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varm belysning är belägen på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i natt lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna rektangulära spegel har ett roman utseende och är extremt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med dold LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en lugn karaktär och skapar harmoni i interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i toalett. Speglar med bakgrundsbelysning LED är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om naturliga tillbehör}, då fyrkantig HORNAVAN spegel med ram med hög kvalitet trä, kommer att vara det ideala förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och arrangemang hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som finhet. För sympatisörer traditionell kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara perfekt. En klassisk avlång spegel i Vit med modern stil, passar bra i salong eller korridor, och även för badrummet. Dess rundad konstruktion kommer att vara mycket bra blandas med nordisk stil. De kan nedhängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Fantasifullt, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en funktionell förstoring tack vare detta har flera användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet frisering, i salongen på skåpen, och även på golvbeläggning. Allt beror på vår idé för att inreda interiör. Högkvalitativ metallbas ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara mycket bra att vara bäst val}. Denna ovala spegel med guldkant har överdådig ton. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger trevlig och behaglig karaktär interiör. Det är lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan märka, är speglar i skandinavisk effektfull accessoar för interiör, som lägger till klass, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen vi accentuera karaktär i interiören. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och stiliga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Nyköping

Befolkning: 32224, Region: Södermanlands län, Latitud: 58.753000, Longitud: 17.007880

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Nyköping

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com