LED Speglar Mariefred - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagsnamn Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt topp- kvalitativa och har oslagbar design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och bra utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så populär? Först och främst är det grundläggande attribut belysning av interiör där det inte finns mycket ljus som man vill. Ljusa nyanser väggar och möbler tillsammans med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljus och gör interiör visuellt större och ljusare.

Vilken utrustningen passar rum skandinaviskastilar?

Princip är verkligen lätt, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av utrymme och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de borde vara högst klass. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga växter och komfortabla sittmöbler. Extrautrustning är en liten mängd, men de hänvisar till naturen , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, autentisk atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera dag i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Viktigt tillbehör är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar en ruta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är cirkulära, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen flera. Både med större storlek, rektangulära speglar och mindre, sfäriska sorter kommer att fungera här mycket bra. Ramar av sådana speglar i skandinavisk stilska vara enkla, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Mjuka ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad exakt fascinerar med skandinaviska speglar?

Deras glamour är okomplicerad och originell. De presenterar sig bäst bland lugna tillbehör, och förutom blir dekoration, ökar optiskt utrymmets utseende. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga tillbehör. En spegel som reflekterar dagsljus, passar bra till med liten mängd föremål.

Hur väljer den spegelramen?

val ram hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä ram hos spegel omgivna träbyggnader, vackert grönt och naturliga material, är utmärkt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av äkt trä är original och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula färger. Snö spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i träfärg omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Spegelmodeller med belysning kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella utrymmen. Mörka ramar omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av förfining och lyx. Intressant sätt att pryda rum är en spegel staplad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? Hur urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna konstruktörer från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, sfärisk spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen och salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande kombination av unik design och material med mycket bra kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat belysning med värma färger finns på båda sidor, och namnet hänvisar till svenska byar som i mörker lyser upp sjöns yta. Denna fyrkantiga spegel har ett modernistiskt utseende och är extremt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med dold LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna runda spegel har en lugn karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i badrum. Speglar med bakgrundsbelysning LED är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om naturliga tillbehör}, då rektangulär HORNAVAN spegel med ram med hög kvalitet trä, kommer att vara det underbara förslaget för dig. Mässingsringar placerade i inramning ger den en elegant och unik karaktär. Spegelns namn och arrangemang hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, ordning såväl som delikatess. För sympatisörer traditionell kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara utmärkt. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med fashionabel stil, passar bra i stort rum eller hall, till och med för badrummet. Dess rundade form kommer att vara perfekt blandas med scandinavisk stil. De kan hängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Innovativt, liten tillbehör i nordisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en praktisk förstoring tack vare detta har flera användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet makeup, i stort rum på skåpen, och även på golvbeläggning. Allt beror på idé för att dekorera. Högklassig metallbas ger en robust spegellook och är perfekt för skandinavisk stil. Å andra sidan, för älskare runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara perfekt val}. Denna runda spegel med guldkant har överdådig utseende. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger vänlig karaktär din interiör. Det ger det lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan märka, är speglar i nordisk spännande accessoar för rum, som lägger till klass, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen vi accentuera karaktär i interiören. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och eleganta speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Mariefred

Befolkning: 3911, Region: Södermanlands län, Latitud: 59.259630, Longitud: 17.223000

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Mariefred

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com