LED Speglar Malmslätt - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagslogotyp Sesvan är vara, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana varor är framför allt mycket bra kvalitativa och har perfekt design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och fantastiskt utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så populär? Först och främst är det grundläggande attribut belysning av interiör där det inte finns behöver. Ljusa kulör väggar och möbler tillsammans med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar ljussken och gör interiör visuellt större och mer upplyst.

Vilken utrustningen passar rum skandinaviskstil?

Idé är verkligen lätt, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de måste vara högsta klass. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga växter och komfortabla soffor. Extrautrustning är inte mycket, men de hänvisar till naturmiljö och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera dag i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Mycket viktigt tillbehör är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar en ruta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är sfäriska, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen otaliga. Både med större storlek, rektangulära speglar och mindre, runda typer kommer att fungera här lagom. Armaturer av sådana speglar i skandinavisk stilska vara minimalistiska, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, och till och med belysta. Måttliga ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad exakt glädjas med skandinaviska speglar?

Deras charm är okomplicerad och originell Liksom funktionell. De ser ut bäst i omgivningen enkla tillbehör, och förutom dekorativ roll, ökar visuellt interiörens. Nordeuropeisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga tillbehör. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, går bra med med liten mängd föremål.

Hur väljer den spegelramen?

Val ram av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä Träinramning hos spegel omgivna träinredning, vackert grönt och naturliga material, är perfekt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Kantning hos spegel gjord av trä är sofistikerad och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula nyanser. Snö spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i träfärg omgiven av golv i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Upplysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Ramar med mörka nyanser omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av elegans och lyx. Original sätt att pynta interiör är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker estetik och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av skapare från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, sfärisk spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen samt vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande kombination av ovanlig design och material med bra kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning är belägna på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i natt lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna fyrkantiga spegel har ett innovativt utseende och är extremt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna sfäriska spegel har en graciös karaktär och definierar harmoni i interiören. Den kan hänga i salong såväl som i toalett. Speglar med med belysning LED är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om någon gillar naturliga tillbehör, då rektangulär HORNAVAN spegel med inramning med hög kvalitet trä, kommer att vara det underbara förslaget för dig. Mässingsringar in i inramning ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och arrangemang hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som delikatess. För älskare klassiker kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara utmärkt. En klassisk avlång spegel i Vit med nutid stil, passar bra i salong eller hall, till och med för badrummet. Dess rundad konstruktion kommer att vara fantastisk blandas med nordisk stil. Spegeln kan vara upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Spännande, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en funktionell förstoring tack vare detta har flera användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på byrån, på sminkbordet makeup, i stort rum på skåpen, och även på golvbeläggning. Allt beror på vår idé för att inreda. Bas tillverkad av högklassig metall ger en robust spegellook och passar skandinavisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara mycket bra att vara mycket bra val}. Denna sfäriska spegel med guldkant har elegant stil. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger varm karaktär din interiör. Det är känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan döma, är skandinavisk speglar vacker accessoar för rum, som lägger till stil, optiskt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera atmosfär och stämning i rummet. Den skandinaviska stilen älskar enkla och smakfulla speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Malmslätt

Befolkning: 5074, Region: Östergötlands län, Latitud: 58.411020, Longitud: 15.516470

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Malmslätt

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com