LED Speglar Ludvika - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med namn Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt hög- kvalitativa och har originell design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och perfekt utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så beundrad? Först av allt är dess huvudsakliga fördel belysning av interiör där det inte finns behöver. Ljusa kulör väggar och möbler i kombination med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar solljus och gör rum visuellt större och mer upplyst.

Vilken utrustningen passar interiör i skandinaviskstil?

Uppförandeprincip är mycket enkel, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av utrymme och enkelhet. Det finns inte många möbler och tillbehör, men de borde vara högsta klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga växter och bekväma soffor. Tillbehör är inte mycket, men de hänvisar till naturen och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, enkel atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera tid i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de viktiga tilläggen är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar en ruta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen otaliga. Både stora, rektangulära speglar och lilla, sfäriska modeller kommer att passa lagom. Ramar av sådana speglar i skandinaviskska vara minimalistiska, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Mjuka ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande nyanserna i denna stil.

Vad det gläder människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras charm är enkel och originell Liksom funktionell. De ser ut bäst bland enkla tillbehör, och förutom blir dekoration, ökar optiskt utrymmets utseende. Nordeuropeisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga tillbehör. En spegel som reflekterar solens strålar, går i takt med med liten mängd föremål.

Hur borde vi väljer den lämpliga spegelramen?

val inramning hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä ram hos spegel bland trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är mycket bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Kantning hos spegel gjord av äkt trä är sofistikerad och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula nyanser. Vita spegelramar kommer att ge charm till inredning med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i tränyanser omgiven av golv i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med belysning kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Mörka ramar omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av elegans och lyx. Intressant sätt att trimma är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka specifika modeller väcker uppmärksamhet? På vilket sätt urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert stil och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna skapare från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, sfärisk spegel med en bred metallisk ram, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen samt vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande duo unik design och material med mycket bra kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning finns på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i natt lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna fyrkantiga spegel har ett innovativt utseende och är exceptionellt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna runda spegel har en graciös karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i omklädningsrum. Speglar med bakgrundsbelysning LED är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med inramning med hög kvalitet trä, kommer att vara det unika förslaget för dig. Mässingsringar placerade i ramen ger den en elegant och unik design. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som finhet. För entusiaster klassisk kommer spegel FÖNESJÖN att vara perfekt val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med modern design, passar bra i vardagsrum eller korridor, till och med för badrummet. Dess rundad konstruktion kommer att vara mycket bra blandas med nordisk stil. De kan upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Effektivt, liten , snygg tillbehör i nordisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en funktionell förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att rätt tillbehör både i sovrummet på byrån, på sminkbordet frisering, i salongen på skåpen, och även på våning. Allt beror på vår idé för att inreda. Bas skapad av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för älskare runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara perfekt att vara mycket bra val}. Denna ovala spegel med guldram har elegant stil. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger vänlig karaktär din interiör. Det är lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan märka, är speglar i nordisk utmärkt accessoar för interiör, som lägger till klass, optiskt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera dekor i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och eleganta speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Ludvika

Befolkning: 15245, Region: Dalarnas län, Latitud: 60.149590, Longitud: 15.187760

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Ludvika

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com