LED Speglar Kista - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagsnamn Sesvan är , som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt hög- kvalitativa och har originell design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och högklassig utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så populär? Först och främst är det grundläggande uppgift belysning av rum där det inte finns mycket ljus som man vill. Ljusa nyanser väggar och möbler tillsammans med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar ljusets vithet och gör rum visuellt större och ljusare.

Vilka utrustningen passar rum skandinaviskastilar?

Idé är mycket enkel, eftersom det som räknas sunt förnuft i arrangemanget av rum och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de borde vara högst klass. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell nyanser på väggarna, känsliga blommor och komfortabla sittmöbler. Extrautrustning är få, men de hänvisar till naturen och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, naturlig atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera tid i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Huvud tillbehör är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar ett yta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen flera. Både större, rektangulära speglar och mindre, cirkulära typer kommer att duga mycket bra. Armaturer av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Mjuka ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad exakt fascinerar människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras skönhet är minimalistisk och originell Liksom praktisk. De presenterar sig själva bäst bland enkla element, och förutomspelar blir dekoration, ökar visuellt interiörens. Nordeuropeisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga tillbehör. En spegel som reflekterar solens strålar, smälter in med liten mängd föremål.

Hur man väljer den lämpliga spegelramen?

Val ram av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i rum. Trä Träinramning hos spegel omgivna träinredning, vackert grönt och naturliga material, är mycket bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Kantning hos spegel gjord av trä är exceptionell och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula kulör. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till inredning med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i tränyanser omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Spegelmodeller med belysning kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella utrymmen. Ramar med mörka nyanser omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av elegans och lyx. Original sätt att dekorera är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? På vilket sätt urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av skapare från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, sfärisk spegel med en bred metallisk ram, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen och salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande duo ovanlig design och material med bra kvalitet. En annan ovanlig modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat varm belysning finns på båda sidor, och namnet hänvisar till svenska byar som i natt lyser upp sjöns yta. Denna rektangulära spegel har ett modernistiskt utseende och är exceptionellt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en graciös karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i badrum. Speglar med med belysning är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om någon värderar naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med inramning med hög kvalitet trä, kommer att vara det underbara förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik design. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, lugn såväl som delikatess. För fans traditionell kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara precis rätt. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med nutid design, passar bra i salong eller korridor, till och med för badrummet. Dess rundade form kommer att vara utmärkt blandas med scandinavisk stil. Spegeln kan vara hängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Original, liten tillbehör i nordisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en praktisk förstoring tack vare detta har flera olika användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet makeup, i stort rum på skåpen, och även på våning. Allt beror på idé för att pynta interiör. Bas tillverkad av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara utmärkt val}. Denna rundade spegel med guldram har utsökt utseende. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger charmig och behaglig karaktär din interiör. Det är känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan döma, är speglar i nordisk spännande accessoar för interiör, som lägger till klass, optiskt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera atmosfär och stämning i interiören. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och vackra speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Kista

Befolkning: 10254, Region: Stockholms län, Latitud: 59.403160, Longitud: 17.944790

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Kista

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com