LED Speglar Kiruna - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är produkt, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana produkter är framför allt topp- kvalitativa och har unik design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och felfritt utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så vanlig? Först och främst är det grundläggande uppgift belysning av rum där det inte finns mycket ljus som man vill. Ljusa nyanser väggar och möbler tillsammans med speglar ger en behaglig effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar ljusets vithet och gör rum visuellt större och mer upplyst.

Vilken element passar rum skandinaviskastilar?

Idé är mycket lätt, eftersom det viktigaste är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de måste vara högsta kvalitet. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga växter och bekväma sittmöbler. Tillbehör är få, men de hänvisar till naturmiljö , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera dag i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de mycket viktiga tilläggen är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar en ruta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är sfäriska, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen flera. Både med större storlek, rektangulära speglar och mindre, sfäriska modeller kommer att passa perfekt. Armaturer av sådana speglar i skandinavisk stilska vara minimalistiska, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Lugna ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad exakt gläder människor i speglar i skandinavisk?

Deras glamour är enkel och originell. De presenterar sig bäst i omgivningen lugna element, och förutom blir dekoration, ökar optiskt interiörens. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga saker. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, fungerar bra med med liten mängd föremål.

Hur borde vi väljer den lämpliga spegelramen?

val inramning hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä ram hos spegel vid träbyggnader, vackert grönt och naturliga material, är bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av trä är unika och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula nyanser. Vita spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i tränyanser omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med bakgrundsbelysning kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Ramar med mörka kulör omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av elegans och lyx. fängslande sätt att pryda rum är en spegel staplad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? På vilket sätt urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker stilistik och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av konstruktörer från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, oval spegel med en bredare metall ram, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen samt vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en intressant duo ovanlig design och material med mycket bra kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning är belägna på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i natt lyser upp en känd sjö. Denna rektangulära spegel har ett modernt utseende och är exceptionellt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. En annan spegel med dold LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna sfäriska spegel har en delikat karaktär och skapar harmoni i interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i omklädningsrum. Speglar med bakgrundsbelysning är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om naturliga tillbehör}, då rektangulär HORNAVAN spegel med ram med hög kvalitet trä, kommer att vara det unika förslaget för dig. Mässingsringar placerade i ramen ger den en elegant och unik design. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, lugn såväl som delikatess. För älskare klassisk kommer spegel FÖNESJÖN att vara utmärkt val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med nutid stil, passar bra i stort rum eller korridor, till och med för badrummet. Dess rundad utseende kommer att vara exceptionellt bra blandas med scandinavisk stil. Spegeln kan vara upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Intressant, liten tillbehör i nordisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en funktionell förstoring tack vare detta har flera olika användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på byrån, på sminkbordet frisering, i vardagsrummet på skåpen, och även på golvbeläggning. Allt beror på idé för att dekorera. Högklassig metallbas ger en robust spegellook och passar skandinavisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara perfekt att vara bäst val}. Denna ovala spegel med guldram har utsökt stil. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger vänlig och behaglig karaktär interiör. Så vi får hänsynsfull glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan märka, är speglar i skandinavisk iögonfallande accessoar för interiör, som lägger till elegans, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera atmosfär och stämning i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och smakfulla speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Kiruna

Befolkning: 17037, Region: Norrbottens län, Latitud: 67.855720, Longitud: 20.225130

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Kiruna

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com