LED Speglar Kallinge - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagsnamn Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt hög- kvalitativa och har exceptionell design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och högklassig utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så respekterad? Först av allt är dess huvudsakliga funktion belysning av rum där det inte finns behöver. Ljusa nyanser väggar och möbler i kombination med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljus och gör interiör visuellt större och mer upplyst.

Vilken tillbehör passar rum skandinaviskastilar?

Princip är mycket banal, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av rum och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de måste vara högsta klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell färger på väggarna, känsliga växter och komfortabla soffor. Extrautrustning är få, men de hänvisar till naturmiljö , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, autentisk atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Huvud tillbehör är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar en ruta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen många. Både större, rektangulära speglar och mindre, cirkulära sorter kommer att fungera här lagom. Armaturer av sådana speglar i skandinavisk stilska vara minimalistiska, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Lugna ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande nyanserna i denna stil.

Vad exakt glädjas i speglar i skandinavisk?

Deras skönhet är okomplicerad och originell Liksom praktisk. De ser ut bäst i omgivningen lugna element, och förutomspelar blir dekoration, ökar visuellt utrymmets utseende. Nordisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga föremål och element. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, fungerar bra med med liten mängd föremål.

Hur man väljer den lämpliga spegelramen?

Val inramning av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i rum. Trä Träinramning hos spegel omgivna träbyggnader, vackert grönt och naturliga material, är utmärkt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av äkt trä är original och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula kulör. Snö spegelramar kommer att ge charm till inredning med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i tränyanser omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Belysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella byggnader. Mörka ramar omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av elegans och lyx. Original sätt att pynta rum är en spegel monterad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert design och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna konstruktörer från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, oval spegel med en bredare metall ram, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen samt vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en originell kombination av unik design och material med bra kvalitet. En annan intressant modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning finns på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i natt lyser upp sjöns yta. Denna fyrkantiga spegel har ett modernt utseende och är extremt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna sfäriska spegel har en graciös karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i salong såväl som i toalett. Speglar med bakgrundsbelysning LED är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om naturliga tillbehör}, då fyrkantig HORNAVAN spegel med ram med av högkvalitativt trä, kommer att vara det bästa förslaget för dig. Mässingsringar placerade i ramen ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, ordning såväl som finhet. För entusiaster traditionell kommer spegel FÖNESJÖN att vara utmärkt val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med modern design, passar bra i stort rum eller hall, och även för badrummet. Dess rundad utseende kommer att vara fantastisk blandas med scandinavisk stil. De kan upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Intressant, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera olika användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på byrån, på sminkbordet frisering, i salongen på skåpen, och även på golvbeläggning. Allt beror på idé för att dekorera interiör. Bas tillverkad av högklassig metall ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara bäst val}. Denna sfäriska spegel med guldkant har elegant utseende. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger vänlig karaktär din interiör. Det är lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan märka, är speglar i skandinavisk effektfull accessoar för rum, som lägger till klass, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera dekor i interiören. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och eleganta speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Kallinge

Befolkning: 4664, Region: Blekinge län, Latitud: 56.248410, Longitud: 15.287210

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Kallinge

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com