LED Speglar Hudiksvall - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagslogotyp Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt hög- kvalitativa och har speciell design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och högklassig utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så beundrad? Till största delen dess prioritet uppgift belysning av interiör där det inte finns mycket ljus som man vill. Ljusa kulör väggar och möbler i kombination med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar ljus och gör rum visuellt större och mer upplyst.

Vilka tillbehör passar interiör i skandinaviskastilar?

Uppförandeprincip är mycket enkel, eftersom det viktigaste är sunt förnuft i arrangemanget av utrymme och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de måste vara högst klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell nyanser på väggarna, känsliga blommor och komfortabla soffor. Tillbehör är en liten mängd, men de hänvisar till naturen , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de viktigaste tilläggen är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar en ruta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är cirkulära, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen massor. Både stora, rektangulära speglar och lilla, runda typer kommer att passa lagom. Armaturer av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Mjuka ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad det glädjas i speglar i skandinavisk?

Deras charm är minimalistisk och originell. De presenterar sig bäst i omgivningen lugna element, och förutom dekorativ roll, ökar visuellt rummets. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga saker. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, fungerar bra med med liten mängd föremål.

Hur ska vi väljer den spegelramen?

val ram hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä Träinramning hos spegel bland träinredning, vackert grönt och naturliga material, är bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av äkt trä är exceptionell och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula färger. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i träfärg omgiven av golv i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med bakgrundsbelysning kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella utrymmen. Ramar med mörka färger omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av elegans och lyx. Spännande sätt att trimma interiör är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka specifika modeller väcker uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert stil och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av konstruktörer från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, rund spegel med en bredare metall ram, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen och vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en originell duo unik design och material med mycket bra kvalitet. En annan ovanlig modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning är belägen på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i mörker lyser upp en känd sjö. Denna rektangulära spegel har ett innovativt utseende och är exceptionellt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna runda spegel har en graciös karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i salong såväl som i omklädningsrum. Speglar med bakgrundsbelysning LED är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med ram med hög kvalitet trä, kommer att vara det unika förslaget för dig. Mässingsringar in i inramning ger den en elegant och unik karaktär. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, lugn såväl som finhet. För älskare klassisk kommer spegel FÖNESJÖN att vara utmärkt val. En klassisk avlång spegel i Vit med fashionabel stil, passar bra i vardagsrum eller hall, och även för badrummet. Dess rundade form kommer att vara utmärkt blandas med scandinavisk stil. De kan upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Intressant, liten tillbehör i skandinavisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera olika användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet frisering, i salongen på skåpen, och även på golvbeläggning. Allt beror på vår idé för att smycka. Bas skapad av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara mycket bra val}. Denna ovala spegel med guldram har smakfull stil. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger trevlig karaktär interiör. Det är lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan uppfatta, är speglar i nordisk perfekt accessoar för interiör, som lägger till stil, optiskt förstorar utrymme och tack vare ramen kan man accentuera karaktär i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och eleganta speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Hudiksvall

Befolkning: 16081, Region: Gävleborgs län, Latitud: 61.727440, Longitud: 17.105580

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Hudiksvall

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com