LED Speglar Höganäs - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med namn Sesvan är produkt, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt mycket bra kvalitativa och har underbar design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och felfritt utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så respekterad? Först och främst är det grundläggande uppgift belysning av rum där det inte finns behöver. Ljusa kulör väggar och möbler i kombination med speglar ger en behaglig effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar ljussken och gör rum visuellt större och ljusare.

Vilken tillbehör passar interiör i skandinaviskstil?

Uppförandeprincip är ganska enkel, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av rum och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de måste vara högsta kvalitet. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga blommor och mjuka soffor. Extrautrustning är inte mycket, men de hänvisar till naturmiljö och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, autentisk atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera dag i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de viktigaste tilläggen är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar ett yta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen många. Både större, rektangulära speglar och lilla, sfäriska modeller kommer att passa lagom. Armaturer av sådana speglar i skandinavisk stilska vara enkla, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, och till och med belysta. Lugna ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad exakt fascinerar människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras glamour är enkel och originell Liksom praktisk. De ser ut bäst i omgivningen lugna element, och förutom blir dekoration, ökar optiskt interiörens. Nordisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga saker. En spegel som reflekterar dagsljus, passar bra till med liten mängd föremål.

Hur man väljer den lämpliga spegelramen?

Val ram av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä ram hos spegel vid trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är perfekt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Kantning hos spegel gjord av äkt trä är unika och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula färger. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i träfärg omgiven av golv i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Upplysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Mörka ramar omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av förfining och lyx. Original sätt att trimma är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? På vilket sätt urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna skapare från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, sfärisk spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen och vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande kombination av ovanlig design och material med bra kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat varm belysning är belägen på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i mörker lyser upp en känd sjö. Denna fyrkantiga spegel har ett innovativt utseende och är exceptionellt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med dold LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en graciös karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i toalett. Speglar med bakgrundsbelysning är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om någon värderar uppskattar naturliga tillbehör, då rektangulär HORNAVAN spegel med ram med hög kvalitet trä, kommer att vara det underbara förslaget för dig. Mässingsringar placerade i inramning ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som finhet. För entusiaster klassisk kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara perfekt. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med nutid stil, passar bra i salong eller korridor, till och med för badrummet. Dess rundad konstruktion kommer att vara exceptionellt bra blandas med nordisk stil. De kan upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Spännande, liten tillbehör i nordisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en praktisk förstoring tack vare detta har flera olika användningar. Det kommer att rätt tillbehör både i sovrummet på byrån, på sminkbordet frisering, i salongen på skåpen, och även på golvbeläggning. Allt beror på vår idé för att dekorera interiör. Högkvalitativ metallbas ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för älskare runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara mycket bra att vara bäst val}. Denna sfäriska spegel med guldram har överdådig ton. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger mysig karaktär din interiör. Det är känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan uppfatta, är nordisk speglar vacker accessoar för rum, som lägger till elegans, optiskt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera dekor i rummet. Den skandinaviska stilen älskar enkla och överdådiga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Höganäs

Befolkning: 14778, Region: Skåne län, Latitud: 56.199710, Longitud: 12.557950

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Höganäs

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com