LED Speglar Haparanda - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med namn Sesvan är , som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana varor är framför allt mycket bra kvalitativa och har underbar design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och perfekt utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så ofta vald? Först av allt är dess huvudsakliga funktion belysning av rum där det inte finns så tillräckligt med ljus som man vill. Ljusa kulör väggar och möbler i kombination med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar ljusets vithet och gör rum visuellt större och ljusare.

Vilken utrustningen passar rum skandinaviskastilar?

Princip är mycket lätt, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av utrymme och enkelhet. Det finns inte många möbler och tillbehör, men de måste vara högsta klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell färger på väggarna, känsliga blommor och bekväma soffor. Extrautrustning är inte mycket, men de hänvisar till naturmiljö och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, autentisk atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Viktigt tillbehör är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar en ruta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen många. Både stora, rektangulära speglar och lilla, runda sorter kommer att fungera här lagom. Armaturer av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, och till och med belysta. Subtila ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad exakt gläder människor i speglar i skandinavisk?

Deras glamour är enkel och originell. De presenterar sig själva bäst bland enkla element, och förutomspelar dekorativ roll, ökar optiskt interiörens. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga saker. En spegel som reflekterar solens strålar, fungerar bra med med liten mängd föremål.

Hur man väljer den spegelramen?

Urval ram av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä ram hos spegel bland träbyggnader, vackert grönt och naturliga material, är utmärkt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av trä är elegant och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula nyanser. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till inredning med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i träfärg omgiven av golv i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Spegelmodeller med bakgrundsbelysning kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella utrymmen. Ramar med mörka nyanser omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av elegans och lyx. Original sätt att pryda är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert design och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna designers från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, rund spegel med en bred inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen och vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en intressant kombination av unik design och material med bra kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat belysning med värma färger finns på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i natt lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna rektangulära spegel har ett modernt utseende och är exceptionellt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. En annan spegel med dold LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en delikat karaktär och skapar harmoni i interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i badrum. Speglar med med belysning är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om någon värderar uppskattar naturliga tillbehör, då rektangulär HORNAVAN spegel med ram med hög kvalitet trä, kommer att vara det underbara förslaget för dig. Mässingsringar placerade i ramen ger den en elegant och unik design. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, ordning såväl som finhet. För entusiaster traditionell kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara lagom. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med nutid stil, passar bra i vardagsrum eller hall, och även för badrummet. Dess rundade form kommer att vara perfekt blandas med scandinavisk stil. De kan nedhängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Intressant, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en funktionell förstoring och därmed har flera olika användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på byrån, på sminkbordet makeup, i stort rum på skåpen, och även på våning. Allt beror på vår idé för att smycka interiör. Bas skapad av högklassig metall ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara mycket bra val}. Denna rundade spegel med guldram har utsökt utseende. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger vänlig karaktär din interiör. Det ger det känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan uppfatta, är nordisk speglar spännande accessoar för interiör, som lägger till stil, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen vi accentuera dekor i interiören. Den skandinaviska stilen älskar enkla och smakfulla speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Haparanda

Befolkning: 6679, Region: Norrbottens län, Latitud: 65.835490, Longitud: 24.136760

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Haparanda

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com