LED Speglar Haninge - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagsnamn Sesvan är vara, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana produkter är framför allt hög- kvalitativa och har unik design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och bra utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så prestigefylld? Först och främst är det grundläggande uppgift belysning av rum där det inte finns mycket ljus som man vill. Ljusa nyanser väggar och möbler i kombination med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljus och gör rum visuellt större och ljusare.

Vilken utrustningen passar rum skandinaviskastilar?

Idé är mycket enkel, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de borde vara högst klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell nyanser på väggarna, känsliga växter och mjuka soffor. Extrautrustning är inte mycket, men de hänvisar till naturmiljö , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera tid i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de mycket viktiga tilläggen är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar ett yta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen många. Både stora, rektangulära speglar och mindre, sfäriska sorter kommer att passa perfekt. Ramar av sådana speglar i skandinaviskska vara minimalistiska, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Lugna ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad exakt fascinerar människor i speglar i skandinavisk?

Deras skönhet är okomplicerad och originell Liksom funktionell. De presenterar sig själva bäst bland enkla tillbehör, och förutom blir dekoration, ökar visuellt utrymmets utseende. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga tillbehör. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, går bra med med liten mängd föremål.

Hur väljer den lämpliga spegelramen?

val ram hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä ram hos spegel vid trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är utmärkt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Kantning hos spegel gjord av äkt trä är sofistikerad och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula kulör. Vita spegelramar kommer att ge charm till inredning med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i tränyanser omgiven av golv i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Belysta spegelmodeller kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella utrymmen. Ramar med mörka färger omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av bra stil och lyx. fängslande sätt att trimma är en spegel monterad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? Hur urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert utseende och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av konstruktörer från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, oval spegel med en bred metallisk ram, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen och salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en intressant duo exceptionell design och material med hög kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varm belysning finns på båda sidor, och namnet hänvisar till svenska byar som i mörker lyser upp sjöns yta. Denna fyrkantiga spegel har ett innovativt utseende och är exceptionellt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. En annan spegel med diskret LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en graciös karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i badrum. Speglar med bakgrundsbelysning är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du är en anhängare av naturliga tillbehör, då rektangulär HORNAVAN spegel med ram med av högkvalitativt trä, kommer att vara det unika förslaget för dig. Mässingsringar in i inramning ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och arrangemang hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, lugn såväl som finhet. För entusiaster traditionell kommer spegel FÖNESJÖN att vara bäst val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med nutid stil, passar bra i stort rum eller korridor, och även för badrummet. Dess rundad utseende kommer att vara fantastisk blandas med nordisk stil. De kan upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Innovativt, liten tillbehör i nordisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en funktionell förstoring tack vare detta har flera olika användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på byrån, på sminkbordet makeup, i stort rum på skåpen, och även på botten. Allt beror på vår idé för att inreda interiör. Bas tillverkad av högklassig metall ger en robust spegellook och passar skandinavisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara bäst att vara bäst val}. Denna sfäriska spegel med guldram har utsökt stil. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger trevlig och behaglig karaktär din interiör. Det är hänsynsfull glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan döma, är speglar i nordisk iögonfallande accessoar för interiör, som lägger till klass, optiskt förstorar interiör och tack vare ramen vi accentuera dekor i interiören. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och överdådiga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Haninge

Befolkning: 74968, Region: Stockholms län, Latitud: 59.167750, Longitud: 18.144780

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Haninge

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com