LED Speglar Hammarkullen - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med namn Sesvan är produkt, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt mycket bra kvalitativa och har speciell design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och bäst utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så beundrad? Först och främst är det grundläggande attribut belysning av interiör där det inte finns behöver. Ljusa nyanser väggar och möbler i kombination med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljus och gör rum visuellt större och mer upplyst.

Vilken tillbehör passar interiör i skandinaviskastilar?

Uppförandeprincip är mycket lätt, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de borde vara högst kvalitet. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell nyanser på väggarna, känsliga blommor och mjuka soffor. Extrautrustning är inte mycket, men de hänvisar till naturmiljö , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, autentisk atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de viktiga tilläggen är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar en ruta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen flera. Både stora, rektangulära speglar och lilla, cirkulära sorter kommer att fungera här mycket bra. Ramar av sådana speglar i skandinavisk stilska vara minimalistiska, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Måttliga ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad det gläder människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras glamour är minimalistisk och originell Liksom funktionell. De ser ut bäst bland lugna element, och förutom dekorativ roll, ökar optiskt rummets. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga tillbehör. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, passar bra till med liten mängd föremål.

Hur borde vi väljer den spegelramen?

val ram hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i rum. Trä ram hos spegel bland träbyggnader, vackert grönt och naturliga material, är utmärkt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av äkt trä är exceptionell och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula kulör. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i träfärg omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med belysning kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella byggnader. Mörka ramar omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av bra stil och lyx. fängslande sätt att dekorera rum är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka specifika modeller väcker uppmärksamhet? På vilket sätt urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av konstruktörer från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, sfärisk spegel med en bred inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen och vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en intressant kombination av unik design och material med hög kvalitet. En annan ovanlig modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning är belägen på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i mörker lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna rektangulära spegel har ett modernt utseende och är exceptionellt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna sfäriska spegel har en delikat karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i toalett. Speglar med bakgrundsbelysning LED är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om }, då fyrkantig HORNAVAN spegel med inramning med hög kvalitet trä, kommer att vara det unika förslaget för dig. Mässingsringar placerade i inramning ger den en elegant och unik karaktär. Spegelns namn och arrangemang hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som delikatess. För fans klassisk kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara precis rätt. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med nutid design, passar bra i salong eller hall, till och med för badrummet. Dess rundad konstruktion kommer att vara perfekt blandas med scandinavisk stil. De kan hängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Innovativt, liten tillbehör i skandinavisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en funktionell förstoring tack vare detta har flera användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på byrån, på sminkbordet makeup, i vardagsrummet på skåpen, och även på botten. Allt beror på vår idé för att inreda. Högkvalitativ metallbas ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara bäst val}. Denna ovala spegel med guldkant har sofistikerad stil. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger varm och behaglig karaktär interiör. Det är hänsynsfull glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan märka, är skandinavisk speglar vacker accessoar för rum, som lägger till stil, visuellt förstorar utrymme och tack vare ramen vi accentuera dekor i interiören. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och överdådiga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Hammarkullen

Befolkning: 7914, Region: Västra Götalands län, Latitud: 57.780490, Longitud: 12.036040

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Hammarkullen

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com