LED Speglar Halmstad - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt mycket bra kvalitativa och har underbar design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och bäst utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så ofta vald? Först av allt är dess huvudsakliga funktion belysning av rum där det inte finns så mycket ljus som man vill. Ljusa kulör väggar och möbler tillsammans med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar solljus och gör interiör visuellt större och ljusare.

Vilket element passar interiör i skandinaviskstil?

Princip är ganska banal, eftersom det som räknas sunt förnuft i arrangemanget av rum och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de måste vara högsta klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga blommor och bekväma soffor. Tillbehör är få, men de hänvisar till naturen och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de viktigaste tilläggen är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av stil scandi, som liknar en ruta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är sfäriska, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen otaliga. Både större, rektangulära speglar och mindre, runda modeller kommer att passa lagom. Armaturer av sådana speglar i skandinavisk stilska vara minimalistiska, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Subtila ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad det glädjas i speglar i skandinaviska stilar?

Deras charm är minimalistisk och originell. De ser ut bäst i omgivningen enkla tillbehör, och förutomspelar dekorativ roll, ökar visuellt rummets. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga saker. En spegel som reflekterar solens strålar, smälter in med liten mängd föremål.

Hur väljer den spegelramen?

val inramning hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä Träinramning hos spegel vid träbyggnader, vackert grönt och naturliga material, är mycket bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av trä är sofistikerad och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula färger. Snö spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i träfärg omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med belysning kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i korridor, eller i väntrummet när det gäller kommersiella byggnader. Mörka ramar omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av förfining och lyx. Spännande sätt att trimma interiör är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert design och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av designers från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, sfärisk spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen samt vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en intressant kombination av unik design och material med mycket bra kvalitet. En annan ovanlig modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning är belägna på båda sidor, och namnet hänvisar till svenska byar som i natt lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna fyrkantiga spegel har ett innovativt utseende och är extremt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en lugn karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i toalett. Speglar med med belysning LED är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du är en anhängare av naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med inramning med hög kvalitet trä, kommer att vara det bästa förslaget för dig. Mässingsringar placerade i ramen ger den en elegant och unik karaktär. Spegelns namn och arrangemang hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, lugn såväl som finhet. För entusiaster klassisk kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara lagom. En klassisk avlång spegel i Vit med nutid stil, passar bra i salong eller korridor, till och med för badrummet. Dess rundade form kommer att vara utmärkt blandas med nordisk stil. De kan upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Attraktivt, liten , snygg tillbehör i nordisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet frisering, i vardagsrummet på skåpen, och även på botten. Allt beror på vår idé för att dekorera interiör. Bas tillverkad av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för älskare runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara perfekt att vara perfekt val}. Denna rundade spegel med guldkant har sofistikerad ton. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger vänlig och behaglig karaktär din interiör. Det ger det känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan märka, är skandinavisk speglar perfekt accessoar för rum, som lägger till elegans, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen vi accentuera karaktär i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och vackra speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Halmstad

Befolkning: 66124, Region: Hallands län, Latitud: 56.674460, Longitud: 12.856760

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Halmstad

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com