LED Speglar Gnesta - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är produkt, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana varor är framför allt hög- kvalitativa och har perfekt design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och högklassig utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så beundrad? Först av allt är dess huvudsakliga funktion belysning av interiör där det inte finns tillräckligt med ljus som man vill. Ljusa kulör väggar och möbler i kombination med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar solljus och gör interiör visuellt större och ljusare.

Vilka element passar interiör i skandinaviskastilar?

Princip är mycket enkel, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de borde vara högst kvalitet. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell färger på väggarna, känsliga blommor och mjuka sittmöbler. Extrautrustning är få, men de hänvisar till naturen och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, enkel atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera dag i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de viktiga tilläggen är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av stil scandi, som liknar en ruta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är runda, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen massor. Både stora, rektangulära speglar och lilla, cirkulära sorter kommer att passa perfekt. Ramar av sådana speglar i skandinavisk stilska vara minimalistiska, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Mjuka ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad det glädjas i speglar i skandinavisk?

Deras charm är enkel och originell Liksom funktionell. De ser ut bäst bland lugna tillbehör, och förutom dekorativ roll, ökar visuellt interiörens. Nordisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga tillbehör. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, går i takt med med liten mängd föremål.

Hur man väljer den spegelramen?

val inramning hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i rum. Trä ram hos spegel bland trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är mycket bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av trä är sofistikerad och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula färger. Vita spegelramar kommer att ge charm till inredning med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i tränyanser omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med bakgrundsbelysning kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, men även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella byggnader. Ramar med mörka nyanser omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av bra stil och lyx. Spännande sätt att pryda är en spegel uppsatt på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka specifika modeller väcker uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av designers från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, oval spegel med en bred metall ram, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen samt salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en intressant duo unik design och material med bra kvalitet. En annan ovanlig modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning är belägna på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i natt lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna rektangulära spegel har ett innovativt utseende och är exceptionellt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna sfäriska spegel har en lugn karaktär och definierar harmoni i interiören. Den kan hänga i salong såväl som i toalett. Speglar med med belysning LED är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du är en anhängare av naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med ram med av högkvalitativt trä, kommer att vara det underbara förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik design. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som finhet. För fans klassiker kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara perfekt. En klassisk avlång spegel i Vit med nutid design, passar bra i salong eller korridor, till och med för badrummet. Dess rundad konstruktion kommer att vara mycket bra blandas med nordisk stil. Spegeln kan vara upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Effektivt, liten tillbehör i nordisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en funktionell förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet frisering, i salongen på skåpen, och även på golvbeläggning. Allt beror på idé för att dekorera interiör. Bas gjord av högklassig metall ger en robust spegellook och är perfekt för nordisk stil. Å andra sidan, för älskare runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara bäst att vara perfekt val}. Denna rundade spegel med guldram har smakfull utseende. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger mysig och behaglig karaktär din interiör. Det ger det känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan döma, är skandinavisk speglar spännande accessoar för interiör, som lägger till klass, optiskt förstorar utrymme och tack vare ramen kan man accentuera karaktär i interiören. Den skandinaviska stilen älskar enkla och vackra speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Gnesta

Befolkning: 5772, Region: Södermanlands län, Latitud: 59.047510, Longitud: 17.311910

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Gnesta

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com