LED Speglar Gårdsten - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med namn Sesvan är , som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana produkter är framför allt topp- kvalitativa och har utmärkt design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och perfekt utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så ofta vald? Till största delen dess prioritet uppgift belysning av rum där det inte finns så mycket ljus som man vill. Ljusa kulör väggar och möbler tillsammans med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljussken och gör rum visuellt större och ljusare.

Vilket utrustningen passar rum skandinaviskstil?

Princip är ganska enkel, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av utrymme och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de borde vara högst klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell nyanser på väggarna, känsliga växter och mjuka soffor. Tillbehör är inte mycket, men de hänvisar till naturen och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, autentisk atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera tid i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de viktigaste tilläggen är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar en ruta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är cirkulära, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen otaliga. Både större, rektangulära speglar och mindre, sfäriska sorter kommer att passa mycket bra. Ramar av sådana speglar i skandinavisk stilska vara minimalistiska, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, och till och med belysta. Lugna ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad det gläder människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras glamour är minimalistisk och originell Liksom funktionell. De ser ut bäst i omgivningen enkla tillbehör, och förutom dekorativ roll, ökar optiskt interiörens. Nordeuropeisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga tillbehör. En spegel som reflekterar dagsljus, fungerar bra med med liten mängd föremål.

Hur borde vi väljer den spegelramen?

val inramning hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä ram hos spegel omgivna trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är mycket bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av äkt trä är original och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula nyanser. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i träfärg omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med belysning kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella byggnader. Ramar med mörka färger omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av elegans och lyx. Intressant sätt att pryda är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? På vilket sätt urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker stilistik och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna konstruktörer från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, oval spegel med en bred metallisk ram, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen samt vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande duo ovanlig design och material med bra kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat varm belysning är belägna på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i mörker lyser upp sjöns yta. Denna fyrkantiga spegel har ett modernt utseende och är extremt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med diskret LED-belysning är MOEN, en mycket praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en lugn karaktär och definierar harmoni i interiören. Den kan hänga i salong såväl som i omklädningsrum. Speglar med med belysning LED är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om }, då fyrkantig HORNAVAN spegel med inramning med av högkvalitativt trä, kommer att vara det unika förslaget för dig. Mässingsringar in i inramning ger den en elegant och unik elegans. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som finhet. För sympatisörer klassisk kommer spegel FÖNESJÖN att vara utmärkt val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med modern stil, passar bra i vardagsrum eller hall, och även för badrummet. Dess rundad utseende kommer att vara perfekt blandas med nordisk stil. De kan nedhängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Fantasifullt, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en praktisk förstoring tack vare detta har flera användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet frisering, i stort rum på skåpen, och även på botten. Allt beror på vår idé för att smycka. Högklassig metallbas ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara perfekt att vara utmärkt val}. Denna rundade spegel med guldkant har utsökt ton. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger vänlig och behaglig karaktär din interiör. Det är lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan märka, är speglar i skandinavisk effektfull accessoar för rum, som lägger till stil, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera dekor i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och eleganta speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Gårdsten

Befolkning: 8025, Region: Västra Götalands län, Latitud: 57.804800, Longitud: 12.028830

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Gårdsten

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com