LED Speglar Gammelstad - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagslogotyp Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana produkter är framför allt hög- kvalitativa och har perfekt design. Skandinaviska speglar är kvintessensen av enkelhet och felfritt utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så vanlig? Först och främst är det grundläggande uppgift belysning av interiör där det inte finns behöver. Ljusa kulör väggar och möbler i kombination med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara dekorativelement utan också praktiskt tillbehör eftersom samt reflekterar ljus och gör interiör visuellt större och mer upplyst.

Vilken element passar rum skandinaviskastilar?

Idé är verkligen enkel, eftersom det som räknas sunt förnuft i arrangemanget av rum och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de borde vara högsta klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell färger på väggarna, känsliga växter och komfortabla sittmöbler. Extrautrustning är en liten mängd, men de hänvisar till naturen , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, naturlig atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera dag i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de viktiga tilläggen är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av stil scandi, som liknar ett yta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är cirkulära, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen otaliga. Både större, rektangulära speglar och mindre, sfäriska modeller kommer att duga lagom. Armaturer av sådana speglar i skandinavisk stilska vara enkla, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Lugna ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad exakt fascinerar med skandinaviska speglar?

Deras charm är okomplicerad och originell Liksom funktionell. De presenterar sig själva bäst bland enkla tillbehör, och förutomspelar dekorativ roll, ökar optiskt interiörens. Nordisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga tillbehör. En spegel som reflekterar solens strålar, fungerar bra med med liten mängd föremål.

Hur väljer den lämpliga spegelramen?

Val ram av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i rum. Trä ram hos spegel bland träinredning, vackert grönt och naturliga material, är bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Kantning hos spegel gjord av äkt trä är elegant och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula nyanser. Vita spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i träfärg omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Upplysta spegelmodeller kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Mörka ramar omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av elegans och lyx. Spännande sätt att pynta interiör är en spegel monterad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av skapare från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, sfärisk spegel med en bredare inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen och salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en originell duo exceptionell design och material med hög kvalitet. En annan ovanlig modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varm belysning finns på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i natt lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna rektangulära spegel har ett innovativt utseende och är exceptionellt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. En annan spegel med dold LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna klotformad spegel har en lugn karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i badrum. Speglar med med belysning är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med ram med av högkvalitativt trä, kommer att vara det bästa förslaget för dig. Mässingsringar in i ramen ger den en elegant och unik elegans. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, ordning såväl som delikatess. För älskare klassisk kommer spegel FÖNESJÖN att vara perfekt val. En klassisk avlång spegel i Vit med nutid stil, passar bra i salong eller hall, och även för badrummet. Dess rundad konstruktion kommer att vara mycket bra blandas med nordisk stil. Spegeln kan vara hängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Effektivt, liten tillbehör i skandinavisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en funktionell förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på byrån, på sminkbordet makeup, i stort rum på skåpen, och även på botten. Allt beror på idé för att pynta interiör. Bas skapad av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och passar skandinavisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara bäst att vara utmärkt val}. Denna ovala spegel med guldram har sofistikerad utseende. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger vänlig karaktär din interiör. Det är lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan märka, är speglar i skandinavisk perfekt accessoar för rum, som lägger till elegans, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera dekor i rummet. Den skandinaviska stilen älskar enkla och smakfulla speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Gammelstad

Befolkning: 4892, Region: Norrbottens län, Latitud: 65.639310, Longitud: 22.011450

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Gammelstad

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com