LED Speglar Borås - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är produkt, som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt mycket bra kvalitativa och har exceptionell design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och fantastiskt utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så prestigefylld? Först och främst är det grundläggande attribut belysning av interiör där det inte finns behöver. Ljusa nyanser väggar och möbler tillsammans med speglar ger en behaglig effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar solljus och gör interiör visuellt större och ljusare.

Vilket tillbehör passar rum skandinaviskstil?

Uppförandeprincip är ganska banal, eftersom det som räknas sunt förnuft i arrangemanget av rum och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de måste vara högst klass. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell färger på väggarna, känsliga blommor och bekväma soffor. Extrautrustning är inte mycket, men de hänvisar till naturen och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, autentisk atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera dag i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Det viktigaste tillbehör är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar ett yta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är cirkulära, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen flera. Både med större storlek, rektangulära speglar och lilla, cirkulära typer kommer att passa mycket bra. Ramar av sådana speglar i skandinavisk stilska vara enkla, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, och till och med belysta. Subtila ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad det fascinerar människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras glamour är minimalistisk och originell. De presenterar sig själva bäst i omgivningen enkla element, och förutomspelar dekorativ roll, ökar optiskt rummets. Nordisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga saker. En spegel som reflekterar solens strålar, smälter in med liten mängd föremål.

Hur man väljer den lämpliga spegelramen?

Val inramning av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä Träinramning hos spegel bland trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är utmärkt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av äkt trä är exceptionell och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula nyanser. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till rum med möbler i ljusa nyanser, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i träfärg omgiven av golv i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med belysning kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i korridor, eller i väntrummet när det gäller kommersiella byggnader. Mörka ramar omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av elegans och lyx. Spännande sätt att dekorera rum är en spegel uppsatt på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker uppmärksamhet? Hur urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker stilistik och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av konstruktörer från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, sfärisk spegel med en bredare metallisk ram, med en pulverlackerad yta, kommer att dekorera båda badrummet, hallen och vardagsrummet. Denna dekorativ spegel RUNN är en originell kombination av exceptionell design och material med hög kvalitet. En annan ovanlig modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat belysning med värma färger är belägna på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i natt lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna fyrkantiga spegel har ett innovativt utseende och är extremt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med diskret LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna sfäriska spegel har en lugn karaktär och upprättar harmoni i interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i badrum. Speglar med med belysning LED är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om }, då rektangulär HORNAVAN spegel med ram med av högkvalitativt trä, kommer att vara det bästa förslaget för dig. Mässingsringar in i inramning ger den en elegant och unik elegans. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, ordning såväl som delikatess. För älskare klassiker kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara perfekt. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med nutid design, passar bra i stort rum eller hall, och även för badrummet. Dess rundad utseende kommer att vara exceptionellt bra blandas med scandinavisk stil. De kan nedhängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Effektivt, liten , snygg tillbehör i nordisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en praktisk förstoring tack vare detta har flera användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet makeup, i vardagsrummet på skåpen, och även på botten. Allt beror på vår idé för att dekorera interiör. Bas skapad av högklassig metall ger en robust spegellook och är perfekt för skandinavisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara bäst att vara utmärkt val}. Denna rundade spegel med guldkant har utsökt utseende. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger varm karaktär din interiör. Det är känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan uppfatta, är nordisk speglar perfekt accessoar för interiör, som lägger till stil, visuellt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera atmosfär och stämning i rummet. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och vackra speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Borås

Befolkning: 71700, Region: Västra Götalands län, Latitud: 57.721010, Longitud: 12.940100

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Borås

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com