LED Speglar Bjuv - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är , som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana produkter är framför allt hög- kvalitativa och har exceptionell design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och bäst utförande, som kommer att fungera bra i rum i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så ofta vald? Först och främst är det grundläggande uppgift belysning av interiör där det inte finns behöver. Ljusa kulör väggar och möbler i kombination med speglar ger en harmonisk effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljusets vithet och gör rum visuellt större och ljusare.

Vilka tillbehör passar interiör i skandinaviskstil?

Idé är ganska enkel, eftersom det viktigaste är sunt förnuft i arrangemanget av rum och enkelhet. Det finns inte många möbler och element, men de måste vara högst klass. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga växter och komfortabla soffor. Extrautrustning är en liten mängd, men de hänvisar till naturmiljö och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, naturlig atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Viktigt tillbehör är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar ett yta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är cirkulära, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen flera. Både större, rektangulära speglar och mindre, sfäriska sorter kommer att duga mycket bra. Ramar av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Lugna ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad exakt fascinerar människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras glamour är okomplicerad och originell Liksom praktisk. De presenterar sig själva bäst bland enkla element, och förutomspelar blir dekoration, ökar optiskt utrymmets utseende. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga föremål och element. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, passar bra till med liten mängd föremål.

Hur man väljer den spegelramen?

Urval ram av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i rum. Trä Träinramning hos spegel vid träinredning, vackert grönt och naturliga material, är mycket bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Ramen hos spegel gjord av äkt trä är exceptionell och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula färger. Vita spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst ram i träfärg omgiven av parkett i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Spegelmodeller med belysning kommer att fungera bra där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i vestibul, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Ramar med mörka nyanser omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av förfining och lyx. Original sätt att dekorera interiör är en spegel placerad på en hylla, där hyllan har liknande nyans som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka modeller väcker specifikt uppmärksamhet? På vilket sätt urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av konstruktörer från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, sfärisk spegel med en bred inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen och salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en intressant duo unik design och material med bra kvalitet. En annan spännande modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat varm belysning finns på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i natt lyser upp sjöns yta. Denna rektangulära spegel har ett modernistiskt utseende och är extremt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en delikat karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i badrum. Speglar med bakgrundsbelysning är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om naturliga tillbehör}, då fyrkantig HORNAVAN spegel med inramning med hög kvalitet trä, kommer att vara det underbara förslaget för dig. Mässingsringar placerade i ramen ger den en elegant och unik design. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, ordning såväl som finhet. För entusiaster klassisk kommer spegel FÖNESJÖN att vara utmärkt val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med modern design, passar bra i vardagsrum eller korridor, till och med för badrummet. Dess rundad utseende kommer att vara exceptionellt bra blandas med scandinavisk stil. Spegeln kan vara hängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Effektivt, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en funktionell förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på byrån, på sminkbordet frisering, i stort rum på skåpen, och även på våning. Allt beror på idé för att smycka interiör. Bas tillverkad av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara perfekt att vara mycket bra val}. Denna ovala spegel med guldkant har sofistikerad stil. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger varm och behaglig karaktär din interiör. Det ger det känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan märka, är skandinavisk speglar vacker accessoar för rum, som lägger till elegans, optiskt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera atmosfär och stämning i interiören. Den skandinaviska stilen älskar enkla och smakfulla speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Bjuv

Befolkning: 10602, Region: Skåne län, Latitud: 56.083720, Longitud: 12.919140

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Bjuv

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com