LED Speglar Bjärred - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med varumärke Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana saker är framför allt hög- kvalitativa och har perfekt design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och bra utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så vanlig? Först och främst är det grundläggande uppgift belysning av rum där det inte finns mycket ljus som man vill. Ljusa färger väggar och möbler tillsammans med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar ljus och gör rum visuellt större och ljusare.

Vilket utrustningen passar rum skandinaviskstil?

Idé är mycket banal, eftersom huvudantagandet är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och tillbehör, men de borde vara högsta klass. Skandinavisk inredning innebär ljus eller pastell nyanser på väggarna, känsliga blommor och bekväma sittmöbler. Extrautrustning är inte mycket, men de hänvisar till naturen och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, naturlig atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera tid i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de mycket viktiga tilläggen är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar en ruta av vatten, dyka upp i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är sfäriska, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen flera. Både stora, rektangulära speglar och mindre, runda typer kommer att fungera här lagom. Ramar av sådana speglar i skandinavisk stilska vara minimalistiska, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, och till och med belysta. Måttliga ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad exakt gläder människor i speglar i skandinaviska stilar?

Deras skönhet är enkel och originell Liksom användbar. De presenterar sig bäst i omgivningen lugna tillbehör, och förutomspelar dekorativ roll, ökar visuellt interiörens. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga tillbehör. En spegel som reflekterar dagsljus, går bra med med liten mängd föremål.

Hur väljer den spegelramen?

Urval ram av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i vårt rum. Trä ram hos spegel vid trämöbler, vackert grönt och naturliga material, är perfekt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av äkt trä är unika och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula kulör. Vita spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i tränyanser omgiven av golv i liknande nyans kommer att skapa en vacker duo. Belysta spegelmodeller kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel praktiskändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i korridor, eller i väntrummet när det gäller kommersiella byggnader. Ramar med mörka färger omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av elegans och lyx. Spännande sätt att dekorera interiör är en spegel monterad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka specifika modeller väcker uppmärksamhet? Vad är Sesvan-speglar kända för?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert utseende och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar skapades av skapare från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, rund spegel med en bredare metallisk ram, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen samt salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande kombination av ovanlig design och material med mycket bra kvalitet. En annan ovanlig modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat varm belysning är belägen på båda sidor, och namnet hänvisar till nordeuropeiska byar som i natt lyser upp ytan av en berömd sjö. Denna rektangulära spegel har ett modernistiskt utseende och är extremt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med dold LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna oval spegel har en graciös karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i badrum. Speglar med med belysning är extremt användbara tack vare dem behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om du {du tycker om naturliga tillbehör}, då rektangulär HORNAVAN spegel med ram med av högkvalitativt trä, kommer att vara det bästa förslaget för dig. Mässingsringar in i inramning ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Det är ett naturligt komplement till interiören kommer att introducera harmoni, lugn såväl som finhet. För entusiaster klassisk kommer spegel FÖNESJÖN att vara perfekt val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med modern design, passar bra i salong eller korridor, och även för badrummet. Dess rundad utseende kommer att vara fantastisk blandas med nordisk stil. De kan upphängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Original, liten tillbehör i nordisk stil är en spegel kallas MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera användningar. Det kommer att matcha både i sovrummet på skåpet, på sminkbordet makeup, i vardagsrummet på skåpen, och även på botten. Allt beror på idé för att dekorera. Bas gjord av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och passar skandinavisk stil. Å andra sidan, för fans runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara utmärkt att vara bäst val}. Denna runda spegel med guldkant har smakfull ton. Framför allt tack vare den gyllene ramen som ger trevlig och behaglig karaktär din interiör. Det ger det hänsynsfull glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan döma, är skandinavisk speglar utmärkt accessoar för rum, som lägger till klass, optiskt förstorar interiör och tack vare ramen kan man accentuera karaktär i rummet. Den skandinaviska stilen älskar enkla och överdådiga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Bjärred

Befolkning: 9844, Region: Skåne län, Latitud: 55.716670, Longitud: 13.016670

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Bjärred

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com