LED Speglar Bålsta - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med namn Sesvan är ett verk som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana produkter är framför allt mycket bra kvalitativa och har exceptionell design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och bäst utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så beundrad? Först av allt är dess huvudsakliga funktion belysning av rum där det inte finns behöver. Ljusa färger väggar och möbler tillsammans med speglar ger en tilltalande för ögat effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar solljus och gör interiör visuellt större och ljusare.

Vilken utrustningen passar rum skandinaviskastilar?

Uppförandeprincip är verkligen lätt, eftersom det som räknas sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de borde vara högst kvalitet. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga växter och bekväma sittmöbler. Extrautrustning är inte mycket, men de hänvisar till naturen , det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, enkel atmosfär i rum introducerar balans och vilja att spendera tid i ett sådant utrymme i en sådan stil.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Ett av de huvudsakliga tilläggen är speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av design scandi, som liknar en ruta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är sfäriska, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen många. Både med större storlek, rektangulära speglar och lilla, sfäriska modeller kommer att duga perfekt. Armaturer av sådana speglar i skandinaviskska vara minimalistiska, utan ornament, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Måttliga ramfärger som vita, svarta, vitnade och bruna är de grundläggande kulörna i denna stil.

Vad det glädjas i speglar i skandinaviska stilar?

Deras glamour är okomplicerad och originell Liksom praktisk. De ser ut bäst i omgivningen enkla element, och förutom dekorativ roll, ökar visuellt utrymmets utseende. Nordisk stil betyder interiörer där det inte finns obehövliga föremål och element. En spegel som reflekterar dagsljusstrålar, fungerar bra med med liten mängd föremål.

Hur man väljer den spegelramen?

Val inramning av spegel kommer att dikteras av det att vad för närvarande finns det i rum. Trä Träinramning hos spegel omgivna träbyggnader, vackert grönt och naturliga material, är bra sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna stil. Vissa accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Inramning hos spegel gjord av äkt trä är sofistikerad och är ett vackert tillägg, speciellt när de har ytterligare insatser till exempel i gula kulör. Ljusa spegelramar kommer att ge charm till rum med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i träfärg omgiven av golv i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med bakgrundsbelysning kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, men även på platser där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i hall, eller i väntrummet när det gäller kommersiella utrymmen. Mörka ramar omgivna av till exempel av svarta stolar ger effekten av elegans och lyx. fängslande sätt att pryda är en spegel staplad på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns ram.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka specifika modeller väcker uppmärksamhet? På vilket sätt urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vacker och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna skapare från Stockholm. Till exempelkommer en vacker, rund spegel med en bred metallisk ram, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen och salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en originell kombination av unik design och material med hög kvalitet. En annan ovanlig modell är ANJAN-spegeln med LED-belysning, där delikat belysning med värma färger finns på båda sidor, och namnet hänvisar till svenska byar som i natt lyser upp en känd sjö. Denna rektangulära spegel har ett modernistiskt utseende och är exceptionellt praktisk tack vare sin inbyggda belysning. Hängd i badrummet skapar snabbt en lätt skandinavisk atmosfär. Alternativ spegel med osynlig LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna runda spegel har en lugn karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i vardagsrum såväl som i omklädningsrum. Speglar med bakgrundsbelysning är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för annan ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

naturliga tillbehör, då rektangulär HORNAVAN spegel med ram med hög kvalitet trä, kommer att vara det ideala förslaget för dig. Mässingsringar in i inramning ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och komposition hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, ordning såväl som finhet. För entusiaster traditionell kommer spegel FÖNESJÖN den kommer att vara utmärkt. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med modern stil, passar bra i salong eller hall, och även för badrummet. Dess rundad konstruktion kommer att vara mycket bra blandas med scandinavisk stil. Spegeln kan vara nedhängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Innovativt, liten , snygg tillbehör i skandinavisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett stöd. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera olika användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på byrån, på sminkbordet frisering, i salongen på skåpen, och även på botten. Allt beror på idé för att inreda. Bas gjord av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och passar nordisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara bäst att vara perfekt val}. Denna rundade spegel med guldram har smakfull utseende. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger trevlig karaktär din interiör. Det ger det känslig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som vi kan uppfatta, är nordisk speglar perfekt accessoar för interiör, som lägger till elegans, optiskt förstorar utrymme och tack vare ramen kan man accentuera karaktär i interiören. Den skandinaviska stilen älskar enkla och stiliga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Bålsta

Befolkning: 13138, Region: Uppsala län, Latitud: 59.567100, Longitud: 17.527810

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Bålsta

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com