LED Speglar Åkersberga - Scandinavian mirrors

Runda dekorativa spegeglar med svart metallram i vardagsrum

Speglar signerade med företagslogotyp Sesvan är , som betonar det skandinaviska förhållningssättet till design. Sådana produkter är framför allt mycket bra kvalitativa och har unik design. Skandinaviska speglar är essensen av enkelhet och felfritt utförande, som kommer att fungera bra i interiörer i denna stil, såväl som i minimalistiska interiörer.

Varför är den skandinaviska stilen så prestigefylld? Till största delen dess prioritet uppgift belysning av rum där det inte finns behöver. Ljusa färger väggar och möbler tillsammans med speglar ger en behaglig effekt. I det här fallet är spegeln inte bara har dekorativ funktion och är praktisk eftersom samt reflekterar solljus och gör rum visuellt större och mer upplyst.

Vilka element passar rum skandinaviskastilar?

Idé är verkligen enkel, eftersom det viktigaste är sunt förnuft i arrangemanget av interiör och enkelhet. Det finns inte många möbler och extrautrustning, men de borde vara högst kvalitet. Skandinavisk stil innebär ljus eller pastell kulör på väggarna, känsliga växter och mjuka sittmöbler. Tillbehör är få, men de hänvisar till naturmiljö och det kan vara trä, linne, bambu eller rotting. Lugn, taktfull atmosfär i interiör introducerar balans och vilja att spendera tid i en sådan interiör.

Rund dekorativ spegel med vit metallram
Modern spegel med svart metallram i barnrum

Det viktigaste tillbehör är ju speglarna i skandinavisk stil. Vackra speglar inspirerade av utseende scandi, som liknar ett yta av vatten, kan förekomma i olika former och strukturer. Sesvan-speglar är cirkulära, avlånga med rundade kanter, rektangulära eller lutade mot väggen, kombinationen är verkligen otaliga. Både med större storlek, rektangulära speglar och lilla, sfäriska modeller kommer att fungera här lagom. Ramar av sådana speglar i skandinaviskska vara enkla, utan onödiga tillägg, de kan vara gjorda av trä, samt markerade. Måttliga ramfärger som vita, svarta, gråa och bruna är de grundläggande färgerna i denna stil.

Vad det gläder människor i speglar i skandinavisk?

Deras charm är enkel och originell. De ser ut bäst i omgivningen enkla element, och förutom dekorativ roll, ökar optiskt utrymmets utseende. Skandinavisk stil betyder interiörer där det inte finns onödiga saker. En spegel som reflekterar solens strålar, smälter in med liten mängd föremål.

Hur borde vi väljer den spegelramen?

val inramning hos spegel kommer att dikteras av vad för närvarande finns det i rum. Trä Träinramning hos spegel vid träbyggnader, vackert grönt och naturliga material, är perfekt sätt att ge ett utrymme en naturaccent. Närhet till naturen är en viktig bestämningsfaktor för denna design. All accenter relaterade till det kommer att uppskattas. Kantning hos spegel gjord av äkt trä är original och är ett vackert tillägg, speciellt när de har små tillbehör till exempel i gula kulör. Snö spegelramar kommer att ge charm till inredning med ljusa möbler, men också sådana som du vill ljusa upp lite. Upplyst inramning i tränyanser omgiven av golvbeläggning i liknande nyans kommer att skapa en vacker komposition. Spegelmodeller med bakgrundsbelysning kommer att fungera bra överallt där man behöver en spegel nyttoändamål, dvs. bland annat i badrum, dock även där där man vill väcka ens uppmärksamhet, till exempel på en central plats i korridor, eller i väntrummet när det gäller kommersiella rum. Mörka ramar omgivna av till exempel av mörka stolar ger effekten av elegans och lyx. fängslande sätt att dekorera är en spegel uppsatt på en hylla, där hyllan har liknande färg som spegelns inramning.

Detaljbild rektangulär spegel med svart metallram
Kvadratisk och elegant LED-spegel med funktionell belysning

Vilka specifika modeller väcker uppmärksamhet? Hur urskiljas Sesvan-speglar?

Varumärket Sesvan är essensen av vackert utseende och ett praktiskt tillvägagångssätt, vars speglar kom ur händerna konstruktörer från Stockholm. Exempelviskommer en vacker, oval spegel med en bred inramning gjord av metall, med en pulverlackerad yta, att vara både en dekoration av badrummet, hallen samt salongen. Denna dekorativ spegel RUNN är en spännande kombination av exceptionell design och material med bra kvalitet. En annan ovanlig modell är ANJAN-spegeln med ljus LED-belysning, där delikat varmfärgad belysning finns på båda sidor, och namnet hänvisar till skandinaviska byar som i natt lyser upp sjöns yta. Denna fyrkantiga spegel har ett innovativt utseende och är exceptionellt funktionell tack vare sin inbyggda belysning. Hängda i badrummet skapar snabbt en behaglig skandinavisk atmosfär. En annan spegel med diskret LED-belysning är MOEN, en praktisk och klassisk modell. Denna klotformad spegel har en graciös karaktär och ger harmoni till interiören. Den kan hänga i salong såväl som i toalett. Speglar med med belysning är extremt användbara och gör behöver du inte oroa dig för ytterligare ljuskälla.

Elegant spegel med lyxig träram och mässingsdetaljer

Om någon värderar uppskattar naturliga tillbehör, då fyrkantig HORNAVAN spegel med ram med hög kvalitet trä, kommer att vara det underbara förslaget för dig. Mässingsringar placerade i inramning ger den en elegant och unik stil. Spegelns namn och arkitektur hänvisar till Sveriges djupaste sjö. Detta naturliga tillägg i interiören kommer att introducera harmoni, fred såväl som delikatess. För älskare klassiker kommer spegel FÖNESJÖN att vara utmärkt val. En klassisk avlång spegel i I vita nyanser, med modern design, passar bra i salong eller korridor, och även för badrummet. Dess rundade form kommer att vara perfekt blandas med nordisk stil. De kan hängd horisontellt eller vertikalt.

Rund dekorativ spegel med svart aluminiumram och spegelglaset djupare in i ramen

Original, liten , snygg tillbehör i nordisk stil är en spegel namngiven MAVAS, en liten, fristående spegel på ett fötter. Den har en praktisk förstoring och därmed har flera olika användningar. Det kommer att fungera bra både i sovrummet på byrån, på sminkbordet makeup, i salongen på skåpen, och även på våning. Allt beror på vår idé för att dekorera. Bas skapad av högkvalitativ metall ger en robust spegellook och passar skandinavisk stil. Å andra sidan, för entusiaster runda speglar, kommer SILJAN {kommer att vara bäst att vara bäst val}. Denna rundade spegel med guldkant har överdådig ton. I stort sett tack vare den gyllene ramen som ger varm karaktär interiör. Det är lycksalig glamoureffekt i skandinavisk stil, vilket ger den originalitet.

Rektangulär spegel med svart aluminiumram

Som man kan uppfatta, är speglar i nordisk iögonfallande accessoar för rum, som lägger till elegans, optiskt förstorar interiör och tack vare ramen vi accentuera karaktär i interiören. Den skandinaviska stilen älskar okomplicerade och överdådiga speglar.

Se speglarna från Sesvan-kollektionen:

Unik ramlös spegel i badrum
Spegel
1340,00 SEK
En unik spegel med rundad form. Inspiration till denna spegel kommer från ett vackert sjösystem som fick sin rundade form då en meteorit träffade jorden för omkring 90-110 miljoner år sedan.
Oval ramlös spegel i vardagsrum
Spegel
1012,00 SEK
I Södermanland finns ett naturreservat där den lilla sjön Bovik är bevakad och skyddad av Natura 2000. Vi värnar också om naturen och dess resurser och har därför skapat en ramlös spegel av naturvänliga material med samma namn som den lilla sjön i Södermanland.

Om staden Åkersberga

Befolkning: 32659, Region: Stockholms län, Latitud: 59.479440, Longitud: 18.299670

VILKA ÄR VI

Vi har varit aktiva på den skandinaviska marknaden i trettio år och nu är tiden mogen för oss att skapa ett varumärke med nordiskt DNA.

Kvalitet och design är en viktig del i den skandinaviska livsstilen och så även för oss. Vi har bildat ett team, öppet för nya utmaningar som ger stöd för utveckling och kommunikation och tillsammans strävar vi efter perfektion i det vi gör.

Vi väljer endast miljövänliga material av högsta kvalitet och märker våra produkter med ”made in EU”

Vi är stolta över våra produkter.

Kontakt för kunder från Åkersberga

Tel. +46 72 532 32 99
info@sesvan.com